Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνCostadoro: Ο premium ιταλικός espresso τώρα και στην Ελλάδα
Διατίθεται σε επιλεγμένα cafes, εστιατόρια, ξενοδοχεία και bars

Costadoro: Ο premium ιταλικός espresso τώρα και στην Ελλάδα

Ένας premium ιταλικός καφές espresso, με πολλαπλές διακρίσεις γεύση είναι πλέον στη διάθεση των Αθηναίων που λατρεύουν τον αυθεντικό καφέ espresso. Ο espresso Costadoro είναι προϊόν εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, […]

Ένας premium ιταλικός καφές espresso, με πολλαπλές διακρίσεις γεύση είναι πλέον στη διάθεση των Αθηναίων<...> που λατρεύουν τον αυθεντικό καφέ espresso. Ο espresso Costadoro είναι προϊόν εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, ο οποίος παράγεται στο Τορίνο από το 1890 και αποτελεί πλέον άποψη ζωής σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου. Στη διάρκεια της μακράς πορείας του έχει τιμηθεί με πολλά και σημαντικά διεθνή βραβεία, με πιο πρόσφατο το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό “International Coffee Tasting” στη Brescia, όπου και κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 160 ιταλικούς και άλλους espresso.

“La Cultura del Caffe”. Αυτό υπήρξε το motto του Costadoro από το 1890 και με την ίδια φιλοσοφία έκανε την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά. Ο Costadoro παρασκευάζεται από εξαιρετικές ποικιλίες καφέ, συνδυάζει την πείρα και την παράδοση με την ιταλική τεχνογνωσία στην παρασκευή espresso, και δίκαια χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος του είδους του. Από το οικογενειακό καφεκοπτείο και μπαρ στην καρδιά του Τορίνο στα τέλη του 19ου αιώνα, μέχρι το σημερινό σύγχρονο εργοστάσιο, τις αποθήκες και τον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, η αναζήτηση της απόλυτης ποιότητας, του ανεπανάληπτου αρώματος και της απόλαυσης ενός αυθεντικού espresso stretto ή macchiatto δίνει πάντοτε τον τόνο και το στίγμα των προσπαθειών των ανθρώπων του Costadoro.

O premium espresso Costadoro διατίθεται σε επιλεγμένα cafes, εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars, καθώς και σε σημεία λιανικής πώλησης (super markets, mini markets, καταστήματα delicatessen, κάβες, καφεκοπτεία, αλυσίδες καφέ).

Οι μηχανές espresso “Costadoro Coffee Lab” διακρίνονται για το design και την τεχνολογία τους, λειτουργώντας σε υψηλή πίεση για να δώσουν την ανώτερη ποιότητα espresso. Το μοντέλο “Frog” διατίθεται και σε πολυτελή συσκευασία με 6 πορσελάνινα φλιτζάνια και 25 μερίδες εσπρέσσο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024