Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔιαγωνισμός μαγειρικής και ζαχαροπλαστικης τέχνης από τη Λέσχη “Ολύμπιος Ζευς”
Με τη συμμετοχή βαλκανικών χωρών, στις 6-8 Μαρτίου

Διαγωνισμός μαγειρικής και ζαχαροπλαστικης τέχνης από τη Λέσχη “Ολύμπιος Ζευς”

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιος Ζευς” ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικης Τέχνης, στα πλαίσια της 20ής Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού (6-8 Μαρτίου […]

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιος Ζευς” ανακοινώνει την πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαγειρικής<...> & Ζαχαροπλαστικης Τέχνης, στα πλαίσια της 20ής Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού (6-8 Μαρτίου 2009), στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
1. Σπουδαστές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής ως άτομα. Κόστος συμμετοχής δωρεάν.
2. Επαγγελματίες Μάγειροι και Ζαχαροπλάστες ως άτομα. Κόστος συμμετοχής 25,00 ευρώ ανά κατηγορία.
3. Δημόσιες και Ιδιωτικές Σχολές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής (4 συμμετοχές ανά κατηγορία) & παραχώρηση εκθεσιακού χώρου (stand) για την προβολή της σχολής. Κόστος συμμετοχής 2.000,00 ευρώ.
4. Εταιρείες μαζικής εστίασης, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Κόστος συμμετοχής 250,00 ευρώ (μία συμμετοχή ανά κατηγορία).
5. Επιχείρησης τροφίμων και πρώτον υλών μαζικής εστίασης. Κόστος συμμετοχής 250,00 ευρώ (μία συμμετοχή ανά κατηγορία).
Επιτρέπεται η συμμετοχή των ενδιαφερομένων μόνο άνω των 15 ετών.

Οι διαγωνιζόμενοι θα βαθμολογηθούν στις μεθόδους εργασίας, επαγγελματικές τεχνικές, υγιεινή, χρόνος, παρουσίαση, γεύσεις, άρωμα, σύνθεση.

Η βράβευση θα γίνεται ανά κατηγορία:
1η θέση ΧΡΥΣΟ μετάλλιο
2η θέση ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο
3η θέση ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο
Στο τέλος του διαγωνισμού θα γίνει απονομή των Μεταλλίων, καθώς και των διπλωμάτων συμμετοχής σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, αναφέροντας την κλάση και την κατηγορία που επιθυμούν να συμμετέχουν. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής εντύπων συμμετοχής έχει οριστεί η Παρασκευή 2 Μαρτίου 2009. Για τη συμμετοχή στις κατηγορίες διαγωνισμών θα ληφθεί υπΆόψη η σειρά προτεραιότητας υποβολής αίτησης συμμετοχής. Ο διαγωνιζόμενος οφείλει να υποβάλλει την αίτηση συμμετοχής του στα γραφεία της Λέσχης, Δ.Ε.Θ. περίπτερο 15 – Εγνατίας 154 – τ.κ. 546 36 Θεσσαλονίκη, προσκομίζοντας την ο ίδιος, ταχυδρομικά με ένδειξη σφραγίδας μέχρι και τη 2η Μαρτίου, στέλνοντας την στο Fax της Λέσχης 2310 291 845 ή με e-mail στο info@chefsclub.gr. (Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μετά την αποστολή της αίτησης, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Λέσχης, για να βεβαιώσουν την παραλαβή της).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024