Τελευταία νέα

Διεθνής διάκριση για τη ΦΑΓΕ στο Παρίσι

Το 23ο International Award for Food and Beverages – New Millennium Award, του Trade Leaders’ Club απονεμήθηκε στη ΦΑΓΕ, η οποία προσέθεσε με τον τρόπο αυτό ένα νέο βραβείο στη […]

Το 23ο International Award for Food and Beverages – New Millennium Award, του Trade Leaders’ Club απονεμήθηκε στη<...> ΦΑΓΕ, η οποία προσέθεσε με τον τρόπο αυτό ένα νέο βραβείο στη συλλογή της. Το βραβείο αυτό απονέμεται στις εταιρίες οι οποίες δυναμικά δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και ξεχωρίζουν για την ποιότητα των προϊόντων τους και τη στρατηγική marketing που εφαρμόζουν.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Παρίσι, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος, φορέων και αρχών που σχετίζονται με τον κλάδο των τροφίμων, διευθυντικά στελέχη καταστημάτων τροφίμων, καθώς και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ξένοι ανταποκριτές. Το βραβείο παρέλαβαν για τη ΦΑΓΕ ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, διευθυντής Πωλήσεων της ΦΑΓΕ και η κ. Λένια Διαμαντοπούλου, διευθύντρια Εξαγωγών της εταιρίας.

Η βράβευση αυτή πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων SIAL, στο Παρίσι, στην οποία η ΦΑΓΕ συμμετέχει παραδοσιακά με μεγάλη επιτυχία, αφού από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, για την οποία έχει επανειλημμένως βραβευτεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024