Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνDigea και ΕΡΤ Ψηφιακή για τα δωμάτια των ξενοδοχείων
Λύση HOTstream IPTV

Digea και ΕΡΤ Ψηφιακή για τα δωμάτια των ξενοδοχείων

Η Media Communications ανταποκρίνεται άμεσα στην νέα εποχή της ψηφιακής εκπομπής τηλεοπτικών προγραμμάτων και σας παρέχει την τεχνολογία για την ψηφιακή μετάβαση χωρίς την εγκατάσταση πολλαπλών αποκωδικοποιητών και την αλλαγή […]

Η Media Communications ανταποκρίνεται άμεσα στην νέα εποχή της ψηφιακής εκπομπής τηλεοπτικών προγραμμάτων και σας παρέχει την τεχνολογία<...> για την ψηφιακή μετάβαση χωρίς την εγκατάσταση πολλαπλών αποκωδικοποιητών και την αλλαγή τηλεοράσεων.

Η λύση HOTstream IPTV έχει σχεδιαστεί, ώστε το σύνολο των καναλιών του ξενοδοχείου (δορυφορικά, επίγεια και επίγεια ψηφιακά όπως της Digea) να διανέμονται από ένα κοινό ψηφιακό τηλεοπτικό κέντρο, ασύγκριτα μικρότερο από το παραδοσιακό αναλογικό, διατηρώντας τις τηλεοράσεις και χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση πολλαπλών αποκωδικοποιητών σε κάθε δωμάτιο.

Η διαχείριση της λίστας των καναλιών του ξενοδοχείου γίνεται τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω Internet, ενώ η ίδια υποδομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών Interactive TV, Internet, Video on Demand και τηλεφωνίας σε όλα τα δωμάτια.

Με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν αναλλοίωτη ποιότητα εικόνας και ήχου σε όλα τα δωμάτια χωρίς τα προβλήματα και τους περιορισμούς των αναλογικών καναλιών. Με την λύση HOTstream IPTV η μετάβαση γίνεται με το πιο απλό τρόπο, δημιουργώντας παράλληλα την υποδομή για ένα σύνολο νέων ξενοδοχειακών ψηφιακών υπηρεσιών. Η ίδια υποδομή υποστηρίζει και μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας αυξάνοντας την αξία της επένδυσης σε βάθος χρόνου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023