Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΔυναμική παρουσία στην Xenia της Singular Hospitality Solutions

Δυναμική παρουσία στην Xenia της Singular Hospitality Solutions

H Singular Hospitality Solutions, μέλος του ομίλου Delta Singular, συμμετέχει στην 34η Διεθνή Έκθεση της Τουριστικής Βιομηχανίας – Xenia που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Ο.Λ.Π. στον Πειραιά, από τις 24 […]

H Singular Hospitality Solutions, μέλος του ομίλου Delta Singular, συμμετέχει στην 34η Διεθνή Έκθεση της Τουριστικής Βιομηχανίας – Xenia<...> που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Ο.Λ.Π. στον Πειραιά, από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, έμπειρα στελέχη της Singular Hospitality Solutions θα παρουσιάσουν, στο περίπτερο Α/ 5, 6, 21, τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής της εταιρίας που απευθύνονται στις επιχειρήσεις του κλάδου της Φιλοξενίας, όπως ξενοδοχεία διαφόρων μεγεθών και δυναμικότητας, αλυσίδες και μεμονωμένα εστιατόρια, επιχειρήσεις εστίασης (π.χ. catering), κέντρα ψυχαγωγίας και διασκέδασης, casino, κρουαζιερόπλοια κ.α.

Στην φετινή έκθεση Xenia, η Singular Hospitality Solutions θα παρουσιάσει τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λύσεις που διαθέτει μέσω αποκλειστικών αντιπροσωπειών και στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρίες, όπως οι Micros Fidelio και VingCard Elsafe. Ενδεικτικά, θα παρουσιασθεί η νέα γενιά εφαρμογών της Micros Fidelio, με την ονομασία «Opera», που έρχεται να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αλυσίδων ξενοδοχείων, καθώς και οι νέες σειρές χρηματοκιβωτίων «Sentinel» και κλειδαριών «Presidio» της VingCard Elsafe.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου, θα παρουσιασθεί η νέα εφαρμογή «Singular Hotel System» που αφορά στα μεσαία και μικρά ξενοδοχεία και διατίθεται αποκλειστικά από την Singular Software, μέλος του ομίλου Delta Singular.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024