Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΈντονη εκθεσιακή παρουσία το 2003 σε Ελλάδα και εξωτερικό για την Πουλιάδης και Συνεργάτες

Έντονη εκθεσιακή παρουσία το 2003 σε Ελλάδα και εξωτερικό για την Πουλιάδης και Συνεργάτες

Τις ξενοδοχειακές εφαρμογές του θα παρουσιάσει ο όμιλος επιχειρήσεων Πουλιάδης και Συνεργάτες σε κλαδικές εκθέσεις Τουρισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ημερολογιακά, θα συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2003, […]

Τις ξενοδοχειακές εφαρμογές του θα παρουσιάσει ο όμιλος επιχειρήσεων Πουλιάδης και Συνεργάτες σε κλαδικές εκθέσεις Τουρισμού τόσο<…> στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ημερολογιακά, θα συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2003, Τρόφιμα και Ποτά 2003, Ι.Τ.Β. στο Βερολίνο και CEBIT στο Ανόβερο.

Στην Xenia θα παρουσιαστούν οι του Ομίλου που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των μονάδων φιλοξενίας της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί το νέο ξενοδοχειακό πρόγραμμα Kalimera που είναι ειδικά σχεδιασμένο για ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios και ξενοδοχεία δυναμικότητας μέχρι 30 δωματίων. Επίσης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η νέα εφαρμογή FiloXenia Basic, που καλύπτει όλες τις λειτουργίες της υποδοχής ενός ξενοδοχείου, ανεξαρτήτως μεγέθους και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Τέλος, η αναβάθμιση της εφαρμογής FiloXenia Suite of Applications που αποτελεί την πληρέστερη λύση μηχανογράφησης μιας μονάδας. Αποτελείται από 10 επιμέρους εφαρμογές που περιλαμβάνουν την Υποδοχή, την Αποθήκη, τα σημεία πώλησης και άλλα, συνδέονται on line μεταξύ τους και λειτουργούν ως κύκλωμα, οπότε εξασφαλίζεται η διάχυση της πληροφορίας άρα και ο απόλυτος έλεγχος από τον επιχειρηματία.

Επίσης, θα παρουσιαστούν οι εξειδικευμένες εφαρμογές για χώρους εστίασης και αναψυχής που είναι ειδικά σχεδιασμένες για σύγχρονα εστιατόρια, Fast Food, delivery, Bar, Cafe, Beach Bars, Water Parks, Bowling Centers, πολυχώρους κ.α.

Συγκεκριμένα, το WaiterPro αποτελεί την πλέον απλή λύση ενώ το Order Pro έχει εδραιωθεί στην αγορά λόγω των μοναδικών και σύγχρονων δυνατοτήτων του. Επίσης, το DeliveryPro είναι μια σύγχρονη και αξιόπιστη εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη για εστιατόρια που κάνουν διανομή. Τέλος, το Estiassis είναι ένα σύμπλεγμα πολλαπλών εφαρμογών όπου η επιλογή των modules διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός, όπως η πλήρης σειρά ταμειακών συστημάτων και φορολογικών εκτυπωτών Epson Fiscal & DM-60, οι ειδικοί βιομηχανικοί υπολογιστές της Partner, ασύρματοι εκτυπωτές Epson και το νέο φορητό τερματικό WaiterMate με δυνατότητα αναγνώρισης RF tags, τα οποία ενσωματώνονται σε μπρελόκ, βραχιολάκια, ρολόγια, κάρτες ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο και εκπέμπουν την ταυτότητα του πελάτη στα επισιτιστικά τμήματα ενός ξενοδοχείου, σε πολυμορφικούς χώρους όπως Water Parks, Beach Bars κ.α.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις του Ομίλου Πουλιάδη, έχουν εφαρμοστεί σε εκατοντάδες επιχειρήσεις και πρόσφατα έχει ξεκινήσει και η προώθησή τους σε χώρες του εξωτερικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024