Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈργο για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι ανέλαβε η ελληνική εταιρία “Συστήματα Sunlight”

Έργο για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι ανέλαβε η ελληνική εταιρία “Συστήματα Sunlight”

Έργο για λογαριασμό του υπερσύγχρονου αεροδρομίου του Ντουμπάι, το οποίο αφορά στην παραγωγή μπαταριών τύπου VRLA 18-200Ah για Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS) της κατασκευάστριας εταιρίας Chloride, ανέλαβεμε μια σημαντική συμφωνία, […]

Έργο για λογαριασμό του υπερσύγχρονου αεροδρομίου του Ντουμπάι, το οποίο αφορά στην παραγωγή μπαταριών τύπου VRLA 18-200Ah για Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS) της κατασκευάστριας εταιρίας Chloride, ανέλαβε<...>με μια σημαντική συμφωνία, ύψους 800.000 δολαρίων (USD) η “Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ”, καθιερώνοντας την παρουσία της στην αγορά των Αραβικών Εμιράτων.

Η συγκεκριμένη συμφωνία επετεύχθη σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της “Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ” στα Αραβικά Εμιράτα, Site Technology S.A. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών επέκτασης του αεροδρομίου του Ντουμπάι, η ελληνική εταιρία θα αναλάβει νέο έργο για αντίστοιχα προϊόντα ύψους 400.000 δολαρίων.

Παράλληλα, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της “Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ” στην έκθεση Middle East Electricity, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι (11-14 Φεβρουαρίου 2007), αποτελώντας τη μοναδική ελληνική συμμετοχή. Στο περίπτερο της παρουσιάστηκαν:


  • Μπαταρίες τύπου VRLA και OPzS
  • Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ανοικτά και ηχομονωμένα
  • Τροφοδοτικά συστήματα τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών, καθώς και
  • Μακέτα του Αυτόνομου Φωτοβολταϊκού Συστήματος (APS) που αναπτύσσει η εταιρία

Στο πλαίσιο της έκθεσης στην οποία έδωσαν το “παρών” 850 εκθέτες από 53 χώρες, στελέχη της “Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ” είχαν την ευκαιρία σημαντικών επαφών με κορυφαίες εταιρίες διεθνώς, ενώ κατά τη διάρκειά της έλαβε χώρα και η συμφωνία για το έργο επέκτασης του αεροδρομίου του Ντουμπάι. Είναι αξιοσημείωτο ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσε η δραστηριότητα της ελληνικής εταιρίας στην ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, με εκπροσώπους από περισσότερες από 400 εταιρίες από όλο τον κόσμο να επισκέπτονται το περίπτερο της “Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ”.

Σημειώνεται πως η “Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ” αποτελεί προϊόν απόσχισης της βιομηχανικής δραστηριότητας του Ομίλου Γερμανός και δραστηριοποιείται σε Αμυντικά, Ενεργειακά, Ηλεκτρονικά και Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα. Το Βιομηχανικό Συγκρότημα της εταιρίας εδρεύει στο Νέο Όλβιο της Ξάνθης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών και ολοκληρωμένων ενεργειακών συστημάτων στην Ευρώπη. Διαθέτει έξι σύγχρονες μονάδες παραγωγής, όπου σχεδιάζονται, παράγονται και διανέμονται περισσότερα από 1.500 εξειδικευμένα προϊόντα που βρίσκουν εφαρμογές σε τομείς με πολύ υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις, όπως Τηλεπικοινωνίες, Μεταφορές, Κατασκευές, Έργα Υποδομής και `Αμυνα. Τα προϊόντα Sunlight διατίθενται σήμερα σε περισσότερες από 102 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024