Τελευταία νέα

GOODYS AE: Νέα Goodys και Flocafe σε πλοία

Η GOODYS AE είναι σε συζητήσεις με την εταιρία ΝΕΛ για σύναψη συνεργασίας παροχής υπηρεσιών στα 6 πλοία της, μέσω εγκατάστασης και εκμετάλλευσης σε αυτά των σημάτων Goodys και Flocafe. […]

Η GOODYS AE είναι σε συζητήσεις με την εταιρία ΝΕΛ για σύναψη συνεργασίας παροχής υπηρεσιών στα 6 πλοία της, μέσω εγκατάστασης<...> και εκμετάλλευσης σε αυτά των σημάτων Goodys και Flocafe. Εφόσον συμφωνηθεί η συνεργασία, ανακοίνωσε η εταιρία ότι ο φορέας παροχής υπηρεσιών θα είναι η εταιρία `Γευσιπλοΐα ΑΕ`, θυγατρική της Goodys AE, που ήδη από το 2000 έχει παρόμοια συνεργασία με την εταιρία “Blue Star Ferries”.

Η πλήρης υλοποίηση της συνεργασίας εκτιμάται ότι θα απαιτήσει 6 με 12 μήνες, και σε ετησιοποιημένη βάση θα προσαυξήσει τον κύκλο εργασιών του Ομίλου κατά 5 – 7 εκατ. Ευρώ. Στα πλαίσια ανάπτυξης της, η Goodys AE, πάλι μέσω της θυγατρικής Γευσιπλοΐα ΑΕ, επεκτείνει τη δράση της σε δύο νέα ταχύπλοα της εταιρίας C-Link (συμφερόντων κ. Απ. Βεντούρη) και πρόκειται να παρέχει υπηρεσίες εστίασης σε πλοίο στη γραμμή της Αδριατικής (Ionian Queen), συμφερόντων κ. Τζανετάτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024