Τελευταία νέα
Συμφωνία αντιπροσώπευσης και διανομής των κρεβατιών SIMMONS

H Carteco εξοπλίζει το Hilton Ρόδου

Η Carteco, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες ξενοδοχειακού εξοπλισμού και υλικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών και διακόσμησης, προμήθευσε με στρώματα και κρεβάτια SIMMONS, καθώς και μοκέτες του εργοστασίου HAMMER TAEPPER το ξενοδοχείο […]

Η Carteco, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες ξενοδοχειακού εξοπλισμού και υλικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών<...> και διακόσμησης, προμήθευσε με στρώματα και κρεβάτια SIMMONS, καθώς και μοκέτες του εργοστασίου HAMMER TAEPPER το ξενοδοχείο Hilton Ρόδου. Τα στρώμματα SIMMONS έχουν μπεί σχεδόν στο 70% των πολυτελών ξενοδοχείων παγκοσμίως και η Carteco έχει συμφωνία αντιπροσώπευσης και διανομής τους για χονδρική, contract και λιανική για Ελλάδα και Κύπρο.

Το Hilton Ρόδου πρόσφατα άλλαξε management και το 50% ανήκει στην εταιρεία ΛΑΜΨΑ, ενώ το άλλο 50% στην εταιρεία ΠΛΑΚΑ Α.Ε. συμφερόντων της οικογένειας Σμπώκου. Το ξενοδοχείο Hilton Rhodes Resort Hotel (πρών Rhodes Imperial Hotel) είναι στην περιοχή της Ιξιάς, σε πολύ μικρή απόσταση τόσο από την Παλαιά Πόλη της Ρόδου όσο και από το αεροδρόμιο, είναι δυναμικότητας 404 δωματίων, αναπτύσσεται σε έκταση 80 στρεμμάτων και διαθέτει 14 αίθουσες εκδηλώσεων, τρία εστιατόρια, τρία μπαρ, τρεις πισίνες, γυμναστήριο/spa και χώρους αθλοπαιδιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024