Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςH Digital Sound & Vision στην έκθεση HO.RE.CA.
Από 23 έως 26 Ιανουαρίου στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο

H Digital Sound & Vision στην έκθεση HO.RE.CA.

Η εταιρεία ψηφιακών εφαρμογών ήχου και εικόνας Digital Sound & Vision θα συμμετάσχει και φέτος στην έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού HO.RE.CA., που θα πραγματοποιηθεί 23-26 Ιανουαρίου στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο. Στο […]

Η εταιρεία ψηφιακών εφαρμογών ήχου και εικόνας Digital Sound & Vision θα συμμετάσχει και φέτος στην έκθεση ξενοδοχειακού<...> εξοπλισμού HO.RE.CA., που θα πραγματοποιηθεί 23-26 Ιανουαρίου στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο. Στο περίπτερο K 15 θα παρουσιαστούν οι μουσικές της προτάσεις και τεχνολογικές λύσεις για την πλήρη οπτικοακουστική κάλυψη της κάθε επιχείρησης.

Η Digital Sound & Vision, εκμεταλλευόμενη τη νέα τεχνολογία, παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με χαμηλότερο κόστος για τον επιχειρηματία. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα γνωρίσουν απο κοντά το πλέον διαδεδομένο σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard XP, με περισσότερες από 750 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό -μεταξύ των οποίων είναι τα ξενοδοχεία Aldemar, Maris, Elounda, Sofitel, Sani, Novotel, Starwood Blue Palace, Louis Theoxenia κ.λπ. Επιπλέον, οι εξιδεικευμένοι σύμβουλοι της DSV θα βοηθήσουν τους επισκέπτες του περιπτέρου της να αποκτήσουν το προσωπικό, μοναδικό μουσικό περιβάλον που επιθυμούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024