Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνHigh Quality Sportswear: Πάνω από δύο χιλιάδες θα φθάσουν τα προϊόντα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

High Quality Sportswear: Πάνω από δύο χιλιάδες θα φθάσουν τα προϊόντα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

Με την έλευση του 2004 τα σημεία πώλησης των προϊόντων της High Quality Sportswear (H-Q), δηλαδή τα προϊόντα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 (ένδυση, αντικείμενα, τσάντες κ.α.) αναμένεται να ξεπεράσουν […]

Με την έλευση του 2004 τα σημεία πώλησης των προϊόντων της High Quality Sportswear (H-Q), δηλαδή τα προϊόντα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004<...> (ένδυση, αντικείμενα, τσάντες κ.α.) αναμένεται να ξεπεράσουν τα δυο χιλιάδες, τα οποία σήμερα διατίθενται σε περισσότερα από χίλια καταστήματα σημείωσε, μιλώντας στην εκπομπή του Business & Travel, ο πρόεδρος της Exrpo ΑΕ, μέτοχος και υπεύθυνος ανάπτυξης της H-Q Κώστας Τσιγαρίδας.

Στην κοινοπραξία High Quality Sportswear συμμετέχουν τέσσερις μέτοχοι και συγκεκριμένα οι Αφοί Κοντζακουλάφη ΑΕ, Κενταποζίδη ΑΕ, Κωνσταντίνος Σαγρής και Κωνσταντίνος Τσιγαρίδας, ενώ σε σύνολο τριών διαγωνισμών, πλειοδοτήθηκαν έξι κατηγορίες προϊόντων: αθλητική ένδυση, polo, καπέλα, παιδική ένδυση, casual και τσάντες. Οι σχετικές προδιαγραφές των προϊόντων έχουν τεθεί από τον “Αθήνα 2004” και είναι ανάλογες των επωνύμων προϊόντων καθώς όλα φέρουν σήμα γνησιότητας και μαρκέ τιμές σε κάθε σημείο πώλησης. Αναφορικά με τη διάθεσή τους, τα προϊόντα της εταιρίας μπορούν να βρεθούν σε όλα τα Olympic Stores και σε μεγάλα ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα, ενώ υπάρχει προγραμματισμός για τη λειτουργία Mega Olympic Stores, έξω από τα στάδια, μόνο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο σημείο αυτό ο κ. Τσιγαρίδας υπογράμμισε στον Χάρη Ντιγριντάκη ότι το συνολικό project High Quality Sportswear ανέρχεται σε 57,5 δισ. δρχ., βάσει δέσμευσης πλειοδοτικής προσφοράς τον “Αθήνα 2004”, ενώ, ήδη, τα δύο πρώτα χρόνια η πώληση των προϊόντων έφθασε τα 7,5 δισ.. Το 2003 τα κέρδη της H-Q αναμένεται να υπερβούν τα 16 δισ. και το 2004 να ξεπεράσουν κατά πολύ τα 32 δισ.

Αναφερόμενος, επίσης, στη 10η Διεθνή Εκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Exrpo, την οποία εγκαινίασε στις 23 Ιανουαρίου ο υφυπουργός Ανάπτυξης Δ. Γεωργακόπουλος, παρουσία σημαινόντων προσώπων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ο κ. Τσιγαρίδας τόνισε ότι φέτος ξεπέρασε τους τριακόσιους εκθέτες με κύριο αντικείμενό τους ένα ευρύ φάσμα προϊόντων εξοπλισμού της παγκόσμιας παραγωγής και τεχνολογίας.

Επίσης, ο κ. Τσιγαρίδας συμπλήρωσε ότι από τις 20 έως τις 24 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στην Αττική η 3η Διεθνής Εκθεση Καθαρισμού, Υγιεινής, Απολύμανσης και Εξυγίανσης Περιβάλλοντος Exproclean 2003 με στόχο τις 100 συμμετοχές και πάνω από 10.000 επισκέπτες, έναντι των 70 και 8.000 αντίστοιχα, περυσινών συμμετοχών και επισκεπτών. Η έκθεση αφορά στο σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας, στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε νοσοκομεία, κλινικές κ.λπ.

Τέλος, ο κ. Τσιγαρίδας επεσήμανε για άλλη μια φορά το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης μεγάλου εκθεσιακού κέντρου στην Αττική, καθώς οι μόνες δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε αυτό τον τομέα είναι, κυρίως, ιδιωτικού χαρακτήρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024