Τελευταία νέα
Στην κατηγορία “Award for Customer Focus”

Η Carteco υποψήφια στα European Business Awards

H Carteco ανακοινώνει την υποψηφιότητά της στα European Business Awards 2009, ως φιναλίστ στην σημαντική κατηγορία “Award for Customer Focus”. Τα European Business Awards είναι μια ανεξάρτητη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, που […]

H Carteco ανακοινώνει την υποψηφιότητά της στα European Business Awards 2009, ως φιναλίστ στην σημαντική κατηγορία “Award for<...> Customer Focus”. Τα European Business Awards είναι μια ανεξάρτητη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, που έχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει την ποιότητα, την καινοτομία και το best practice της επιχειρηματικής Ευρωπαϊκής κοινότητας στο πνεύμα τως ευρύτερων αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελλών της. Tόσο τα στελέχη όσο και οι εταιρίες που διακρίνονται, αποτελούν παραδειγματικές περιπτώσεις, με εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς και θεωρούνται leaders στην Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι ιδιαίτερα τιμητική, και σημαίνουσα για την Carteco, καθώς αφορά μια παράμετρο απολύτως κεντρική στην φιλοσοφία της εταιρίας: την δέσμευσή στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Παράλληλα, τοποθετεί την Carteco ως ισότιμη υποψήφια με αξιώσεις, δίπλα σε εταιρίες όπως οι Air Berlin PLC (Γερμανία), Dell (Ιρλανδία), Deutsche Telekom Kundenservice GmbH (Γερμανία), Lloyds TSB Scotland (Βρετανία) κά που είναι επίσης φιναλίστ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Carteco, κ. Βασίλειος Π. Μπαρτζώκας, δήλωσε: “H Carteco είναι διπλά υπερήφανη για την υποψήφιότητά της στα European Business Awards 2009: Καταρχήν, επιβραβεύεται η ποιότητα της δουλειάς μας σε ένα ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, αναγνωρίζεται η δέσμευσή και τα αποτελέσματά μας, όχι μόνο σε σχέση με την αρχιτεκτονική, το design και την καινοτομία, αλλά σε σχέση με τους πελάτες μας. Η φιλοσοφία μας υπήρξε ανέκαθεν ανθρωποκεντρική, με έμφαση στις ανάγκες των επαγγελματιών που μας εμπιστεύονται και πνεύμα ανοικτό και έτοιμο για τις προκλήσεις που το μέλλον επιφυλάσσει. Η συμμετοχή μας αποτελεί ήδη διάκριση, όχι μόνο για την Carteco, αλλά και για την ελληνική επιχειρηματικότητα, που μπορεί και πρέπει να διακρίνεται διεθνώς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024