Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΗ Electrolux Professional παρουσιάζει το νέο της site
Εξοπλισμός

Η Electrolux Professional παρουσιάζει το νέο της site

Ο νέος ιστοχώρος αποδεικνύει ότι η Electrolux Professional είναι ο απόλυτος πάροχος λύσεων και πλέον ειδικός στον τομέα εξοπλισμού εστίασης και φροντίδας ιματισμού. Ο σχεδιασμός και η δομή του ιστοχώρου ενισχύουν το μοναδικό όραμα της Electrolux.

Η Electrolux Professional έχει ένα κοινόχρηστο ιστοχώρο για πρώτη φορά. Πελάτες και συνεργάτες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε έναν πλήρως, ενημερωμένο με ακριβείς πληροφορίες ιστοχώρο  για λύσεις στον τομέα εξοπλισμού της εστίασης και της φροντίδας του ιματισμού, όλα σε μια ενιαία πλατφόρμα. Ο ιστοχώρος παρέχει την καταλληλότερη απάντηση στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη ανά χώρα, περιοχή, είδος επιχείρησης, λύση ή/και προϊόν.

Το έργο αυτό επιτεύχθηκε με την βοήθεια των τομέων διαχείρισης προϊόντων και του μάρκετινγκ Laundry και Food Service, της μηχανογράφησης (IT) και άλλων τμημάτων. “Ο νέος ιστοχώρος είναι αποτέλεσμα μιας εντυπωσιακής και επαγγελματικά προσανατολισμένης ομαδικής εργασίας. Βασισμένη στην πολύτιμη υποστήριξη της Hannah Lindroth από το κέντρο διαδικτύου της Electrolux και του Mathias Korsback – επικεφαλή του Τεχνολογικού τμήματος του κέντρου διαδικτύου της Electrolux, η ομάδα πραγματοποίησε το στόχο που είχε, να παρουσιάσει ένα απέραντο περιεχόμενο πληροφοριών σε μία συνεπή και ακριβή επικοινωνία”, επισημαίνουν οι κ.κ. Gerd Almlof, διευθυντής ψηφιακής επικοινωνίας Laundry και Davide Pasqualato, του τμήματος για τους εταιρικούς ιστοχώρους του τομέα Food Service.

“Θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε ολόκληρη την ομάδα για την πολύτιμη υποστήριξη στο σχεδιασμό, τον έλεγχο, την εφαρμογή και στην προώθηση του φιλόδοξου αυτού project”, λέει η κα Esther Staskiewicz, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ Laundry της Electrolux Professional.

Ο νέος ιστοχώρος της Electrolux Professional “ανανεώνει” τα προϊοντικά στοιχεία σε  πραγματικό χρόνο. “Είναι μια πολύ σύνθετη διαδικασία (περιλαμβάνει περίπου 4 000 κωδικούς!) για τους οποίους οι πληροφορίες που προέρχονται από τα εργοστάσια εμφανίζονται αυτόματα στον ιστοχώρο”, εξηγεί ο κ. Massimo Presot, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ, Food Service της Electrolux Professional.

Η σπουδαιότητα του ιστοχώρου για τα τμήματα μάρκετινγκ και πωλήσεων τονίζεται επίσης και από τους εμπορικούς τομείς. Παρουσιάζει πελάτες και συνεργάτες της Electrolux Professional παγκοσμίως (παραδοσιακές αγορές, ανερχόμενες αγορές και αναπτυσσόμενες αγορές) και είναι ο πλήρης προμηθευτής λύσεων και ειδικός σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Χαρτογραφώντας τις πιο πρόσφατες σχετικές αναφορές και ιστορίες των πελατών, ο ιστοχώρος είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για να προωθήσει την “Επαγγελματική Τελειότητα” (Professional Excellence) παγκοσμίως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024