Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Electrolux Professional υποστηρίζει ενεργά τη βιώσιμη μαγειρική
Εστίαση

Η Electrolux Professional υποστηρίζει ενεργά τη βιώσιμη μαγειρική

Η εστίαση του ιδρύματος Electrolux Food Foundation ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευση της Electrolux Professional να συμβάλει στην αλλαγή μέσω της Δέσμευσής της για την Βιωσιμότητα, η οποία στηρίζει την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ και τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η Electrolux Professional ανακοίνωσετης την υποστήριξη της Electrolux Food Foundation, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που υποστηρίζει πρωτοβουλίες με έμπνευση για πιο βιώσιμες επιλογές επισίτισης από επαγγελματίες και καταναλωτές, και προς υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη τριγύρω μας.

Δεδομένου ότι τα τρόφιμα αποτελούν σημαντικό πεδίο συγκρούσεων στην καταπολέμηση κατά της κλιματικής αλλαγής, η εστίαση του ιδρύματος ευθυγραμμίζεται καλά με τη δέσμευση της Electrolux Professional να συμβάλει στην αλλαγή μέσω της Δέσμευσής της για την Βιωσιμότητα, η οποία στηρίζει την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ και τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Ο Niklas Lindsköld, επικεφαλής Βιωσιμότητας της Electrolux Professional τονίζει: “Η υποστήριξή μας στην Electrolux Food Foundation είναι ένα φυσικό βήμα για τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα. Με την κοινότητα των αφοσιωμένων, επαγγελματιών σεφ σε όλο τον κόσμο, μαζί με τη συμμετοχή του οργανισμού Worldchefs, είμαστε μοναδικά σε θέση να υποστηρίξουμε τις πρωτοβουλίες και τα σημαντικά μηνύματα σχετικά με την ανάγκη για υγιεινά τρόφιμα και βιώσιμη μαγειρική”.

Το Ίδρυμα Electrolux Food Foundation ιδρύθηκε το 2016 εστιάζοντας στην υποστήριξη δραστηριοτήτων σε θέματα επισίτισης και συναφούς βιωσιμότητας. Το ίδρυμα ζωντανεύει τις πρωτοβουλίες των εργαζομένων στηρίζοντάς τους με χρηματοδότηση και πόρους. Το 2020 το ίδρυμα δώρισε περισσότερα από 800.000 γεύματα σε όλο τον κόσμο.

“Είμαστε ευτυχείς που η Electrolux Professional αποφάσισε να ενωθεί μαζί μας και να υποστηρίξει το Ίδρυμα Electrolux Food Foundation. Οι συνεργάτες μας μας δίνουν ένα πλεονέκτημα και μας βοηθούν να είμαστε μια δύναμη για το καλό”, λέει η Ingrid Mellstig, επικεφαλής του Ιδρύματος Electrolux Food Foundation.

Σκοπός είναι να εμπνευστούν βιώσιμες διατροφικές και μαγειρικές συνήθειες μεταξύ των καταναλωτών και των επαγγελματιών και να υποστηριχθούν οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη μέσω προσπαθειών εκπαίδευσης και σε έκτακτη ανάγκη. Το ίδρυμα υποστηρίζει τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή (#12) και την Παγκόσμια Εταιρική Συνεργασία για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (#17).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024