Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ GROHE επενδύει στον κλάδο των ξενοδοχείων
Εξοπλισμός

Η GROHE επενδύει στον κλάδο των ξενοδοχείων

Νέες λύσεις και υπηρεσίες που απευθύνονται σε ξενοδοχειακές υποδομές και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργεί η συνεχής αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Στη στρατηγική επιλογή να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της στην ελληνική αγορά προχωρά η GROHE, κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής και προμήθειας ειδών  υγιεινής και κρουνοποιϊας. Η απόφαση αυτή συνδέεται με την περαιτέρω επένδυση της εταιρείας σε νέες λύσεις και υπηρεσίες που απευθύνονται σε ξενοδοχειακές υποδομές και μπορούν να καλύψουν τις  ανάγκες που δημιουργεί η συνεχής αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο διευθυντής Πωλήσεων της GROHE για την Ανατολική Μεσόγειο (Ελλάδα, Μάλτα, Κύπρο, Ισραήλ), κ. Ρένος Χατζηπασχάλης, ανέφερε σχετικά: “Η Ελλάδα αποτελεί πλέον μια ελκυστική αγορά με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης. Γι’αυτό, πήραμε την απόφαση να ενισχύσουμε την παρουσία της εταιρείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο των ξενοδοχείων και ευρύτερα του τουρισμού, που αποτελεί τη βασική κινητήρια δύναμη της ελληνικής οικονομίας”.

Επισημαίνεται ότι η GROHE απασχολεί συνολικά πάνω από 6.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο και είναι μέλος της LIXIL Group Corporation, του ιαπωνικού κολοσσού σε είδη νερού και σπιτιού με περισσότερους από 70.000 εργαζόμενους σε 150 χώρες. Στηριζόμενη στην πρωτοπόρα καινοτομία και στον σύγχρονο σχεδιασμό, η GROHE έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετές δεκαετίες ως συνώνυμο της ποιότητας με οικολογική συνείδηση.

Η καινοτομία, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη, είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους και είναι ενσωματωμένες στην φιλοσοφία της γερμανικής βιομηχανίας ως ολοκληρωμένη διαδικασία. Επιπλέον, τα προϊόντα GROHE φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας “Made in Germany”, που αποτυπώνει το τρίπτυχο καινοτομία – σχεδιασμός – ανάπτυξη και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γερμανική βιομηχανία.

Μάλιστα, τα τελευταία 10 χρόνια η GROHE έχει κερδίσει πάνω από 300 βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας, ενώ έχει ανακηρυχθεί ως μια από τις “πιο βιώσιμες μεγάλες εταιρείες της Γερμανίας”. Μόλις πρόσφατα, η GROHE έλαβε την τιμητική διάκριση να αποτελεί την πρώτη εταιρεία του κλάδου της  ου κέρδισε το βραβείο CSR της γερμανικής κυβέρνησης και παρουσιάστηκε από το περιοδικό Fortune στην κορυφαία κατάταξη των Top 50 στην κατηγορία “Changing the World”.

Η GROHE αντιπροσωπεύεται και εισάγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία Π. Σαπουντζή ΑΕ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024