Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Johnsondiversey χορηγός του 9ου συνεδρίου της Συνομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ελλάδας

Η Johnsondiversey χορηγός του 9ου συνεδρίου της Συνομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ελλάδας

Την χορηγία του 9ου συνεδρίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ), που πραγματοποιήθηκεπριν μερικές μέρες στο ξενοδοχείο Divanis Acropolis στην Αθήνα, ανέλαβε η JohnsonDiversey, στα πλαίσια της έμπρακτης […]

Την χορηγία του 9ου συνεδρίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ), που πραγματοποιήθηκε<...>πριν μερικές μέρες στο ξενοδοχείο Divanis Acropolis στην Αθήνα, ανέλαβε η JohnsonDiversey, στα πλαίσια της έμπρακτης αναγνώρισης του ιδιαίτερου ρόλου των 40.000 μικρών οικογενειακών ξενοδοχείων στην ανάπτυξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Γεώργιος Βασιλάκος τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει ο καθαρισμός και η υγιεινή των μικρών αυτών μονάδων σαν κριτήριο ικανοποίησης των πελατών τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. “Λύσεις υπάρχουν και απλές και επώνυμες και οικονομικές. Χρειάζεται μεγαλύτερη ενημέρωση, μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση, μεγαλύτερη κινητοποίηση κάθε επιχείρησης, κάθε Συλλόγου, κάθε Ομοσπονδίας. Ας γίνουμε μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος. Από εμάς εξαρτάται”.

Η JohnsonDiversey δήλωσε έτοιμη να συνδράμει πιο ενεργά στις προσπάθειες κάθε Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα με την διάθεση της πιο πλήρους σειράς προϊόντων/ εργαλείων / αναλωσίμων καθαρισμού και υγιεινής, την τεχνογνωσία της και το ευρύ δίκτυο διανομής στην αναβάθμιση των προτύπων ποιότητας και στον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των μικρών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024