Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Kimberly-Clark Professional και η JohnsonDiversey Hellas Α.Ε. ενώνουν τις δυνάμεις τους στην επαγγελματική αγορά χαρτικών

Η Kimberly-Clark Professional και η JohnsonDiversey Hellas Α.Ε. ενώνουν τις δυνάμεις τους στην επαγγελματική αγορά χαρτικών

Συμφωνία για τη διανομή, με ειδική σχέση, των προϊόντων της Kimberly-Clark Professional στην επαγγελματική αγορά των ξενοδοχείωνκαι μαζικής εστίασης στην Ελλάδα μέσω του δικτύου διανομής της JohnsonDiversey Hellas Α.Ε. ανακοίνωσαν […]

Συμφωνία για τη διανομή, με ειδική σχέση, των προϊόντων της Kimberly-Clark Professional στην επαγγελματική αγορά των ξενοδοχείων<...>και μαζικής εστίασης στην Ελλάδα μέσω του δικτύου διανομής της JohnsonDiversey Hellas Α.Ε. ανακοίνωσαν χτες, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2005, οι δύο εταιρίες.

Η Kimberly-Clark Professional, που είναι ο κλάδος επαγγελματικών προϊόντων της Kimberly-Clark Corporation, είναι η ηγέτιδα δύναμη στην Ευρωπαϊκή αγορά χαρτικών προσωπικής υγιεινής, φροντίδας και προστασίας επαγγελματικών χώρων. Η JohnsonDiversey Hellas Α.Ε. είναι αντίστοιχα η μεγαλύτερη εταιρία-ηγέτης στην Ελληνική επαγγελματική αγορά συστημάτων καθαρισμού και υγιεινής.

Ειδικότερα, η Kimberly-Clark Professional και η JohnsonDiversey προχώρησαν στη δημιουργία μιας ειδικής σχέσης στρατηγικής συνεργασίας, που αποσκοπεί στο να προσφέρει στην Ελληνική αγορά μια μοναδική και πλήρη σειρά ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγιεινής με έμφαση στην αγορά των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης. Συνδυάζοντας τα προϊόντα, τα συστήματα και την εμπειρία στον καθαρισμό και την υγιεινή, της JohnsonDiversey, με την άνεση και την φροντίδα που παρέχουν προϊόντα και συστήματα της Kimberly-Clark Professional, όπως χειροπετσέτες, χαρτί υγείας, χαρτιά καθαρισμού κ.λ.π..

“Επιλέξαμε την Ελλάδα, σαν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές στην Ευρώπη για να ενδυναμώσουμε την θέση μας” τόνισε ο κ. Jean-Luc Cordel, Region Director Νότιας Ευρώπης της Kimberly-Clark Professional, ο οποίος πρόσθεσε “επιλέξαμε την JohnsonDiversey, εξαιτίας της θέσης της ως στρατηγικού παίκτη στην Ελληνική αγορά, με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία: να προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεων της πιο υψηλής ποιότητας”.

“Επιλέξαμε την Kimberly Clark Professional σαν τον ιδανικό στρατηγικό συνεργάτη για να μπούμε στην Ελληνική αγορά επαγγελματικών χαρτικών, επειδή ήταν ο πιο αξιόπιστος και με πολύ καλή φήμη προμηθευτής επωνύμων προϊόντων και συστημάτων, που μπορούν να εγγυηθούν υψηλά πρότυπα καθαρισμού και υγιεινής που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας για άνεση και φροντίδα” ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Γεώργιος Βασιλάκος, Managing Director της JohnsonDiversey Hellas Α.Ε.. “Η γκάμα της K-C Professional συμπληρώνει ιδανικά τις λύσεις καθαρισμού και υγιεινής της εταιρίας μας και έτσι δημιουργείται μια μοναδική και ολοκληρωμένη πρόταση, που προσθέτει νέα αξία στους επαγγελματίες πελάτες μας. Οι ενωμένες δυνάμεις δύο παγκόσμια καταξιωμένων ηγέτιδων δυνάμεων με την ίδια φιλοσοφία προσέγγισης της αγοράς δημιουργούν μια νέα ακαταμάχητη συμμαχία στην Ελληνική αγορά” κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η Kimberly-Clark Professional και η JohnsonDiversey Hellas Α.Ε. θα παρουσιάσουν επίσημα την νέα συνεργασία τους στα τέλη του Γενάρη με την ευκαιρία της έκθεσης επαγγελματικού εξοπλισμού `Xenia 2006`.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024