Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΗ μηχανή S05 αποτελεί τη "ναυαρχίδα" της Blu Cafe
Η S05 διατίθεται σε τρία μεταλλικά χρώματα

Η μηχανή S05 αποτελεί τη "ναυαρχίδα" της Blu Cafe

Η εταιρεία Blu Cafe παρουσιάζει την S05, μια μηχανή που καλύπτει τις ανάγκες μιας επιχείρησης με μικρό όγκο κατανάλωσης καφέ.

Μετά το best seller της αγοράς μηχανών με κάψουλες, τη μηχανή S03, τη όμορφα σχεδιασμένη S04, τη μοναδική με ακροφύσιο για αφρόγαλα S01, η εταιρεία Blu Cafe παρουσιάζει την S05. Η συγκεκριμένη μηχανή καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μιας επιχείρησης με μικρό όγκο κατανάλωσης καφέ και είναι ένα σχεδιαστικό “κόσμημα” για οποιονδήποτε εργασιακό χώρο είτε για τους υπαλλήλους ή για τους επισκέπτες.

Διατίθεται σε 3 μεταλλικά χρώματα, Λευκό, Άνθρακα και Ασημί και έχει αυξημένη χωρητικότητα δοχείου νερού 2 λίτρων.

Η εταιρεία Blu Cafe έχει στην αποκλειστική της κατοχή τα χαρμάνια Blu Gold Edition και Blu Barista, τα οποία κατακτούν με αλματώδη άνοδο την ελληνική αγορά. Παράλληλα εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα για Ελλάδα και Κύπρο τις επιλογές E Cafe με αρκετούς συνδυασμούς Arabica και Robusta ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός συνεργάτης.

Η Blu Cafe έχει το προνόμιο της διάθεσης του Caffitaly System, μια καινοτόμο τεχνολογία για να κρατά τη γεύση και το άρωμα του καφέ άθικτο όπως θέλει η πιο αυστηρή ιταλική παράδοση.

Με τις μηχανές Blu – Caffitaly System μπορεί κανείς να απολαύσει πιο γρήγορα από ποτέ όλων των ειδών καφέ, τσάι, χαμομήλι και σοκολάτα, προϊόντα που διατίθενται από την εταιρεία σε συσκευασία κάψουλας, ανώτερης ποιότητας. Επίσης, η κάψουλα της Blu Cafe για εσπρέσο καφέ είναι η μοναδική που περιέχει 8 γρ. καφέ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024