Τελευταία νέα
Ντουζιέρα 157: Ο μινιμαλισμός των γραμμών συναντά τη μέγιστη λειτουργικότητα

Η Teuco διευρύνει τη σειρά Next +

Η ευκινησία και η διαφάνεια αποτελούν τις λέξεις κλειδιά οι οποίες θα μπορούσαν να περιγράψουν την όλη ιδέα πίσω από τη σειρά Next +, μια συλλογή η οποία προτείνει λύσεις […]

Η ευκινησία και η διαφάνεια αποτελούν τις λέξεις κλειδιά οι οποίες θα μπορούσαν να περιγράψουν την όλη ιδέα πίσω από τη σειρά<...> Next +, μια συλλογή η οποία προτείνει λύσεις σχεδιασμού με δυνατότητα ενσωμάτωσης εργονομίας, ευκολία εγκατάστασης και μέγιστη λειτουργικότητα. Μετά την επιτυχία της καμπίνας – ντους 155 και της πρόσφατης 156, η Teuco διευρύνει τη συλλογή Next +, με τη νέα 157, την νέα καμπίνα ορθογώνιου σχήματος της συλλογής.

Σχεδιασμένη από τον Nilo Gioacchini, η καμπίνα 157 διακρίνεται για τον μινιμαλισμό των γραμμών, χάρη στα τοιχώματα που έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από κρύσταλλο, χωρίς ορθοστάτες, την περιορισμένη χρήση ακρυλικού και τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο ιδιαίτερων χρωμάτων για το τοίχωμα του φόντου. Γνωστές ως “Pearl Ice/Sky” ή “Pearl White”, και οι δύο επιλογές κάνουν το κρύσταλλο να μοιάζει ότι έχει βάθος, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την συνολική επίδραση του φωτός και του χώρου.

Οι διαστάσεις αυτής της ορθογώνιας ντουζιέρας (112×80 cm) είναι μεταξύ των πιο περιζήτητων στην αγορά. Επιπροσθέτως η νέα καμπίνα-ντους 157 έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: η επιφάνεια της ντουζιέρας η οποία εφάπτεται στον τοίχο είναι μόνο 60 cm, γεγονός το οποίο την καθιστά ιδανική για τυχόν εργασίες ανακαίνισης, ακόμα και σε περίπτωση αντικατάστασης προηγούμενων μπανιέρων. Όλες οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό της έχουν μελετηθεί προσεκτικά για να εγγυάται μέγιστη ελευθερία κινήσεων, πρωτίστως με το ανακλινόμενο κάθισμα. Κατά τη διάρκεια ενός ατμόλουτρου ή ντους, το κάθισμα αυτό επιτρέπει στο χρήστη να χαλαρώνει και να χρησιμοποιεί τη συσκευή μασάζ με την οποία είναι εξοπλισμένος ο θάλαμος και όταν πια δεν το χρειάζεται, κλείνει και εντοιχίζεται στο κάτω μέρος του τοίχου, χωρίς να καταλαμβάνει χώρο μέσα στο θάλαμο.

Η 157 έχει επιπλέον το πλεονέκτημα να συνδυάζει το εξεζητημένο ντιζάιν με μια ευρεία γκάμα παρεχόμενων λειτουργιών ευεξίας για την ικανοποίηση του πιο απαιτητικού κοινού. Μερικές από αυτές είναι το χαμάμ, το οποίο είναι σχεδιασμένο για την απόλαυση μιας εμπειρίας ευεξίας με ατμοσφαιρικό φωτισμό όπως επίσης και το Σκοτσέζικο ντους και το λεμφικό μασάζ, που ασκείται από τζετ που είναι εφαρμοσμένα στα τοιχώματα του θαλάμου και τις δέσμες νερού να είναι έτσι τοποθετημένες ώστε να κάνουν μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Οι στρατηγικά τοποθετημένες δέσμες νερού μπορούν να κατευθυνθούν στα πόδια, την πλάτη, το λαιμό και τους ώμους.

Οι καμπίνες Next + παρέχουν ευκολία στη χρήση, όπως επίσης ευκολία στην εγκατάσταση εξαιτίας του ότι δεν απαιτούν σιλικόνη γεγονός που καθιστά εύκολη και γρήγορη την εφαρμογή σε οποιοδήποτε περιβάλλον μπάνιου, και γιατί επίσης τα μέρη προς συναρμολόγηση είναι λίγα. Η καμπίνα επιτρέπει, εξάλλου, δύο λύσεις τοποθέτησης: η ημι-ένθεση που απαιτεί μόνο μια μικρή παρέμβαση προεγκατάστασης για την ένθεση της στήλης και είναι κατάλληλη για αυτούς που προτιμούν την αρμονία των γραμμών και διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο για να κάνουν μια μικρή εισαγωγή στο πάτωμα και η εντελώς εξωτερική, για απόλυτη ευκολία στην τοποθέτηση στο μπάνιο, χωρίς τη χάραξη του πατώματος. Χαρακτηριστικά που εγγυώνται τη δυνατότητα εκπλήρωσης κάθε τύπου αναγκών και εμπλουτίζουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024