Τελευταία νέα
Η ομορφιά του νερού σε πρώτη προβολή

Η Teuco παρουσίασε τις καινοτομίες του 2010

Στο roof garden του ξενοδοχείου The Westin Palace Hotel στο Μιλάνο, η εταιρεία Teuco παρουσίασε μια επιλογή των καινοτομιών του επόμενου φθινοπώρου κατά την διάρκεια ενός κοσμικού γεγονότος, αφιερωμένου στον […]

Στο roof garden του ξενοδοχείου The Westin Palace Hotel στο Μιλάνο, η εταιρεία Teuco παρουσίασε μια επιλογή των καινοτομιών του επόμενου φθινοπώρου<...> κατά την διάρκεια ενός κοσμικού γεγονότος, αφιερωμένου στον Tύπο, τους αρχιτέκτονες και στους καλύτερους πελάτες της.

Στον όγδοο όροφο σε μια αποκλειστική location και στην καρδιά της πόλης η εταιρεία αποκάλυψε σε πρώτη προβολή τις καινούργιες τάσεις που συνδέονται με το χώρο του μπάνιου και στις οποίες η ομορφιά του νερού ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα relax.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν παρεμβάσεις του Luca Guzzini, προέδρου της Teuco, του Mauro Guzzini, CEO, καθώς και των designer Massimo Iosa Ghini και Giovanna Talocci.

Ο Massimo Iosa Ghini, λαμπρό ταλέντο του ιταλικού design είναι ο δημιουργός κατά την πρώτη του συνεργασία με την Teuco, της λεκάνης Kinea, ενός ρευστού και οργανικού συνδυασμού ανάμεσα σε φόρμες και επιφάνειες. Κατά βάση το concept αυτού του σχεδίου προέρχεται από την προσεκτική παρατήρηση της φύσης και των στοιχείων της: η ρευστότητα του νερού αναμειγνύεται με την ύλη και δημιουργούν ένα κυματοειδές και φιλόξενο αντικείμενο, που περιτυλίγει τον χρήστη σαν μια αγκαλιά.

Ένας ελκυστικός εξοπλισμός ολοκληρώνει το σύνολο συνθέτοντας ένα άλλο καινοτόμο προϊόν που υπογράφεται από την εκλεκτική Giovanna Talocci που χάρη στην προσαρμοστικότητα του Duralight(r), διευρύνει την κολεξιόν Paper με τους καινοτόμους νιπτήρες. Η δυναμικότητα αυτού του καινοτόμου υλικού εκθειάζει άρτια το ρευστό στοιχείο, το νερό και μεταλλάσσει κάθε σενάριο αισθητικής και λειτουργικότητας για την πραγματοποίηση μιας ιδανικής περιοχής ευεξίας, χωρίς δημιουργικά όρια και χωρίς όρια και φόρμες.

Με ένα καθαρό και σύγχρονο design, μεταξένιας συνοχής και ευχάριστης αφής, γίνεται ο καθρέπτης ενός χώρου που μετατρέπεται και αλλάζει, λαμβάνοντας καινούργιες επικοινωνιακές έννοιες.

Η εμπειρία της Teuco, η συνεχής έρευνα καινοτομιών και ο τεχνολογικός πειραματισμός υλοποιούνται στον οικιακό χώρο καθώς και στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των εμπορικών κέντρων, έως και τον χώρο των καλαίσθητων ιδιωτικών βιλλών και των custom σχεδιασμών που έχουν μελετηθεί κατάλληλα για την ικανοποίηση των αναγκών του χώρου σχεδιασμού.

Από αυτό το χώρο ανάπτυξης και με βάση αυτό το γεγονός, η εταιρία Teuco θα έχει την ευχαρίστηση να ανακοινώσει την γέννηση του νέου τομέα contract, ενός τομέα προσωπικού που θα αφιερωθεί διαθέτοντας όλες τις γνώσεις του, τα προϊόντα και την δυναμική της εταιρίας στην υπηρεσία των επαγγελματιών σε μια οπτική partnership και εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στο εσωτερικού του εταιρικού στρατηγικού σχεδιασμού, που σκοπεύει στην εδραίωση της Teuco στην διεθνή αγορά και στην διεθνή ανάπτυξη, εισάγεται και ο πρόσφατος διορισμός του γενικού διευθυντή Fabio Fraternale. Η νέα αυτή προσωπικότητα θα αναλάβει την διαχείριση του εταιρικού μέλλοντος, διαμέσου της ανάπτυξης ενός νέου τρόπου ερμηνείας του χώρου για την διάκριση των αξιών κλειδιών που από πάντα χαρακτήριζαν την εταιρία Teuco: design και καινοτομία, γνώση και ακλόνητη φήμη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024