Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Teuco παρουσιάζει τη νέα συνεργασία με τον Carlo Colombo
Μια νέα σχεδιαστική συνεργασία που εκφράζεται από το πρώτο χαρακτηριστικό προϊόν

Η Teuco παρουσιάζει τη νέα συνεργασία με τον Carlo Colombo

Η Teuco ανακοίνωσε στην Cersaie 2010 την έναρξη της συνεργασίας της με τον Carlo Colombo, ενός νεανικού προσώπου στο design made in Italy. Πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από μια τεχνοτροπία που […]

Η Teuco ανακοίνωσε στην Cersaie 2010 την έναρξη της συνεργασίας της με τον Carlo Colombo, ενός νεανικού προσώπου στο design<...> made in Italy. Πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από μια τεχνοτροπία που εκφράζεται από καθαρές μίνιμαλ φόρμες, ο Colombo σχεδίασε για την Teuco ένα μαρμάρινο νιπτήρα που προτείνει ένα επανακαθορισμό της κλασικής διαμόρφωσης του σχεδιαστικού τύπου στήλης.

Οι φόρμες της μεγάλης ορθογώνιας λεκάνη ελαφρύνουν τις εκλεπτυσμένες άκρες και τις μη αρθρωτές γωνίες και δίνουν έμφαση στην απλότητα του νιπτήρα. Το σιφόνι και οι σωληνώσεις εκκένωσης έχουν κρυφτεί επιμελώς και αντικατασταθεί από μια σχισμή που διακόπτει την πραγμάτωση της ύλης, προσφέροντας στο νερό μια οδό διαφυγής.

Σχεδιασμός για ένα περιβάλλον στο οποίο ενώνονται η λειτουργικότητα και η αισθητική αξία, ο καινούργιος νιπτήρας χαρακτηρίζεται από το τυπικό του σθένος και την εξαιρετική ισχνότητα των επενδύσεων, με τάση που απευθύνεται σε όποιον το επιθυμεί, να απελευθερωθεί από τα στερεότυπα και τα καθιερωμένα κριτήρια.

Ο νιπτήρας αντιπροσωπεύει μόνο το πρώτο προϊόν αυτής της νέας συνεργασίας, που διαχέεται από το σθένος και την ποιότητα της λεπτομέρειας και που θα επιτρέψει σύντομα με τον σχεδιασμό νέων εικονογραφημάτων για τον εξοπλισμό με στυλ του σύγχρονου μπάνιου.

Η Teuco εδραιώνει με αυτό τον τρόπο την κουλτούρα στο σχεδιασμό της, προτείνοντας προϊόντα σε θέση να ικανοποιήσουν οργανικά τις συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων ανάγκες των πελατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024