Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ υπηρεσία WiZiFi διαθέσιμη στα CAPSIS Hotels
Εξοπλισμός

Η υπηρεσία WiZiFi διαθέσιμη στα CAPSIS Hotels

Η υπηρεσία WiZiFi απευθύνεται κυρίως σε εισερχόμενους (incoming) ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα για τουρισμό (Leisure or Adventure) ή για επαγγελματικό σκοπό (Business or MICE) και τους προσφέρει πρόσβαση στο Internet, χωρίς περιορισμούς ή χρεώσεις περιαγωγής (Roaming), με σταθερό ημερήσιο κόστος.

Εγκαινιάστηκε από τα ξενοδοχεία Capsis Hotels η προώθηση και η παροχή της  υπηρεσίας WiZiFi στους πελάτες των δύο ξενοδοχείων του Ομίλου, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η υπηρεσία WiZiFi παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης, υψηλής ταχύτητας (4G) πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Unlimited Mobile Internet), μέσω προσωπικής φορητής συσκευής Wi-Fi Hotspot, μικρού μεγέθους και μεγάλης αυτονομίας, οποιαδήποτε στιγμή, και οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Απευθύνεται κυρίως σε εισερχόμενους (incoming) ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα για τουρισμό (Leisure or Adventure) ή για επαγγελματικό σκοπό (Business or MICE) και τους προσφέρει πρόσβαση στο Internet, χωρίς περιορισμούς ή χρεώσεις περιαγωγής (Roaming), με σταθερό ημερήσιο κόστος.

Η υπηρεσία θα προβάλλεται στους χώρους υποδοχής, δραστηριοτήτων, εστίασης, καθώς και στα δωμάτια των  Capsis Hotels, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να προμηθευτούν τις φορητές συσκευές WiZiFi απευθείας από τη Reception των ξενοδοχείων.

Τα ξενοδοχεία Capsis Hotels πρωτοπορούν σε έναν ακόμα τομέα υπηρεσιών, στοχεύοντας στη βελτίωση της εμπειρίας και στην ικανοποίηση των πελατών τους που επιθυμούν πρόσβαση στο Internet χωρίς περιορισμούς, τόσο κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο, αλλά και όταν βρίσκονται μακριά από αυτό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024