Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΙΩΝΙΑ: Πρωτοποριακές μηχανές στεγνώματος και γυαλίσματος μαχαιροπίρουνων και ποτηριών

ΙΩΝΙΑ: Πρωτοποριακές μηχανές στεγνώματος και γυαλίσματος μαχαιροπίρουνων και ποτηριών

Η ΙΩΝΙΑ ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα αποκλειστική συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία HYPPOCAMPUS, η οποία είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε μηχανήματα γυαλίσματος και αποστείρωσης μαχαιροπίρουνων. Στόχος της η προσφορά […]

Η ΙΩΝΙΑ ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα αποκλειστική συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία HYPPOCAMPUS, η οποία είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε μηχανήματα γυαλίσματος και αποστείρωσης μαχαιροπίρουνων. Στόχος της η προσφορά ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων που μειώνουν το εργατικό κόστος. Όλα τα μηχανήματα της αποτελούνται από ανοξείδωτα μέρη, καταργώντας τα μέρη από λάστιχο το οποίο δεν ενδείκνυνται για το HACCP.

Στην γκάμα των προϊόντων της διαθέτει αυτόματους στεγνωτήρες, αποστειρωτές και γυαλιστές μαχαιροπήρουνων με δυναμικότητα 2000 – 3000 – 4000 – 6000 – 12000 τεμ/ώρα. Τα μηχανήματα αυτά προτείνονται ανάλογα με την δυναμικότητα ενός ξενοδοχείου και τον αριθμό των κουβέρ. Τα μαχαιροπήρουνα τοποθετούνται μετά την πλύση τους σε μια ειδική υποδοχή και αυτά με ένα ειδικό granulate (κόκκοι σταριού ή καλαμποκιού) στεγνώνουν, γυαλίζονται με την τριβή τους στο granulate και αποστειρώνονται με τις ειδικές λάμπες που εκπέμπουν θερμότητα. Κατόπιν τα μαχαιροπήρουνα βγαίνουν από μία εξοχή έτοιμα προς χρήση.

Με τον τρόπο αυτό, αποφεύγεται το δαπανηρό από πλευράς εργατικού κόστους, γυάλισμα μαχαιροπήρουνων με την πετσέτα και το νερόξυδο, το οποίο δεν είναι υγιεινό και αποτελεσματικό.

Επίσης, διαθέτει μηχανήματα στεγνώματος και γυαλίσματος ποτηριών, τα οποία με ειδικές βούρτσες διαφορετικής διαμέτρου στεγνώνουν και γυαλίζουν τέλεια όλους τους τύπους ποτηριών σε ελάχιστο χρόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024