Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΚαινοτόμο σύστημα πλύσης ιματισμού Clax PlusBright της JohnsonDiversey

Καινοτόμο σύστημα πλύσης ιματισμού Clax PlusBright της JohnsonDiversey

Η μέχρι σήμερα ιστορία της JohnsonDiversey είναι συνυφασμένη με μία περιβαλλοντική πολιτική, που βασικό γνώμονα έχει την συνεχήέρευνα και τις επενδύσεις με σκοπό την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από την παραγωγή […]

Η μέχρι σήμερα ιστορία της JohnsonDiversey είναι συνυφασμένη με μία περιβαλλοντική πολιτική, που βασικό γνώμονα έχει την συνεχή<...>έρευνα και τις επενδύσεις με σκοπό την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από την παραγωγή και τη χρήση των προϊόντων της στο περιβάλλον.

Στα πλαίσια αυτής της υπεύθυνης διαχείρισης η JohnsonDiversey ανέπτυξε το καινοτόμο σύστημα πλύσης ιματισμού Clax Plus Bright το οποίο συμβάλλει στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα των πελατών μας.

Τo Clax Plus Bright είναι ένα επαναστατικό σύστημα πλύσης χαμηλών θερμοκρασιών που ενσωματώνει την τεχνολογία προστασίας ινών ‘Χ-tend’ και αποτελείται από ενα ήπιο, ενζυματικό απορρυπαντικό και ένα λευκαντικό νέας τεχνολογίας. Παρουσιάζει σαφή πλεονεκτήματα για τον επαγγελματία, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με τον επαγγελματισμό, το κύρος και την παγκόσμια εμπειρία μιας μεγάλης εταιρείας όπως η JohnsonDiversey. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα Clax Plus Bright διασφαλίζει:

  1. τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και υγιεινής του ιματισμού σας
  2. αυξημένο χρόνο ζωής του ιματισμού σας χάρη στην τεχνολογία προστασίας ινών ‘X-tend’. Τα προϊόντα είναι φιλικά προς την ίνα , το pH πλύσης είναι χαμηλό ενώ η θερμοκρασία πλύσης δεν ξεπερνά τους 45oC.
  3. καλή υγιεινή στον ιματισμός σας , εφόσον το σύστημα έχει περάσει επιτυχώς το πρότυπο τεστ απολυμαντικής δράσης ΕΝ1276 σε πραγματικές συνθήκες πλύσης.
  4. εξοικονόμηση ενέργειας εφόσον η θερμοκρασία πλύσης δεν υπερβαίνει τους 45oC.
  5. μείωση της κατανάλωσης νερού , έως και 30% χάρη στα λιγότερα ξεβγάλματα που απαιτούνται για την εξουδετερωση των προϊόντων πλύσης.
  6. μείωση συνολικού χρόνου πλύσης του ιματισμού έως και 25%, λόγω της συντομότερης διαδικασίας πλύσης καθώς και λόγω των χαμηλότερων θερμοκρασιών πλύσης.
  7. καθαρό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας εφόσον το προσωπικό δεν έρχεται σε επαφή με τα χημικά, ενώ τα προϊόντα δεν έχουν αναθυμιάσεις.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024