Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚαλύπτοντας ολόκληρη τη Χερσόνησο της Κρήτης με ασύρματο Internet
Εξοπλισμός

Καλύπτοντας ολόκληρη τη Χερσόνησο της Κρήτης με ασύρματο Internet

Το Capsis Elite Resort προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του τις υπηρεσίες του 5 αστέρων και στον τομέα του ασύρματου Internet.

Το Capsis Elite Resort, ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα χτισμένο σε ιδιωτική χερσόνησο στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου, καλύφθηκε πλήρως με τις λύσεις ασύρματου Internet που προσφέρει η Mikenopa.

Το Capsis Elite Resort προσφέρει ιδιωτικούς βοτανικούς κήπους και ζωολογικό κήπο, διαθέτει 7 πισίνες γλυκού νερού, 7 εστιατόρια και σπα με πισίνα υδροθεραπείας. Τα καταλύματα του Out of the Blue Elite Resort θυμίζουν κρητικό χωριό και περιβάλλονται από μεγάλους κήπους, ένα ποτάμι και 3 παραλίες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του τις υπηρεσίες του 5 αστέρων και στον τομέα του ασύρματου Internet.

Η κα Ντία Καψή, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Capsis Elite Resort, δήλωσε: “Το ασύρματο Internet είναι μια υπηρεσία με υψηλή ζήτηση, και εμείς βρισκόμασταν σε αναζήτηση μιας λύσης υψηλής ποιότητας για τους πελάτες μας. Η Mikenopa έχει να επιδείξει μια σειρά συνεργασιών με αξιόλογες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, γεγονός που αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την επιλογή μας. Από την έναρξη της συνεργασίας μας, η ικανοποίηση των επισκεπτών μας έχει βελτιωθεί αρκετά στον τομέα των υπηρεσιών Internet, πράγμα που αποτελούσε εξ αρχής και το βασικό στόχο αυτό του εγχειρήματος”.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, σημείωσε: “Το Capsis Elite Resort χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο και τα κεραμεικά στοιχεία. Τα υλικά αυτά ανταποκρίνονται στην ηψηλή αισθητική των επισκεπτών του ξενοδοχείου, όμως ταυτόχρονα αποτελούν πρόκληση όσον αφορά την κάλυψη με σήμα ασύρματου Internet. Ευτυχώς όμως, μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας από προηγούμενες εγκαταστάσεις και να προσφέρουμε δυνατή κάλυψη σήματος τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, τοποθετώντας τις κεραίες σε σημεία που δεν επηρεάζουν την άψογη αισθητική του χώρου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024