Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΜαγειρέψτε, Ψύξτε και Αναθερμάνετε με τo σύστημα air-o-system της Electrolux

Μαγειρέψτε, Ψύξτε και Αναθερμάνετε με τo σύστημα air-o-system της Electrolux

Το μοναδικό παγκοσμίως σύστημα air-o-system παρέχει στους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης μηχανήματα, τα οποία προωθούν την μαγειρική τελειότητα. Η Electrolux Professional ανέπτυξε τo σύστημα air-o-system NXT Generationκαι συνδυάζει τον φούρνο […]

Το μοναδικό παγκοσμίως σύστημα air-o-system παρέχει στους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης μηχανήματα, τα οποία προωθούν την μαγειρική τελειότητα. Η Electrolux Professional ανέπτυξε τo σύστημα air-o-system NXT Generation<...>και συνδυάζει τον φούρνο combi air-o-steam και το air-o-chill blast chiller / freezer (ταχυψύκτης / ταχυκαταψύκτης), έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασίας μαγειρικής και ταχυψύξης. Με την πλήρη σειρά βοηθητικών εξαρτημάτων και διαχείρισης όπως τα καρότσια μεταφοράς που διαθέτει για επιχειρήσεις banqueting οι οποίες σερβίρουν στον ίδιο χρόνο μεγάλο αριθμό πελατών, το air-o-system βελτιστοποιεί τη ροή της δουλειάς στην κουζίνα, αυξάνει τη ζωή του προϊόντος και μειώνει τις ποσότητες των περίσσιων φαγητών που πετιούνται στα σκουπίδια.

Η ακριβής διατήρηση των κατάλληλων θερμοκρασιών σε όλη τη διαδικασία μαγειρικής και ταχυψύξης είναι μία σημαντική προδιαγραφή για την ασφάλεια των τροφίμων. Το air-o-system χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία έτσι ώστε να ελέγχεται εύκολα και απλά από τους χρήστες η χρήση των προδιαγραφών HACCP στις εγκαταστάσεις τους. Ο φούρνος air-o-steam και ο ταχυψύκτης/ταχυκαταψύκτης air-o-chill μπορούν να συνδεθούν με το σύστημα EKIS (Electrolux Intelligent Kitchen System), το οποίο ελέγχει και καταγράφει τη δραστηριότητά τους σύμφωνα με τις οδηγίες HACCP, είτε από ένα υπολογιστή που είναι σε δίκτυο είτε αυτόνομο και για πολλαπλάσιες κουζίνες σε διαφορετικές θέσεις.

Ο φούρνος combi air-o-steam διατίθεται σε πολλά μοντέλα αερίου και ρεύματος. Ο φούρνος air-o-steam και ο ταχυψύκτης / ταχυκαταψύκτης air-o-chill διατίθενται σε όλες τις χωρητικότητες GN την επιλογή χωρητικότητας 6,10 ή 20 σχαρών. Οι πελάτες μας έχουν έτσι στη διάθεσή τους ένα σύστημα παρασκευής τροφίμων που εξοικονομεί εντυπωσιακά δαπάνες τροφίμων και εργασίας, και που παρέχει τα πιο υψηλά επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής, και προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες τους.

Μαγειρέψτε (Cook): Electrolux air-o-steam

Οι φούρνοι air-o-steam συνδυάζουν την παράδοση με την κορυφαία τεχνολογία μας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των επαγγελματιών Σεφ. Χρησιμοποιούνται με τρεις τρόπους ψησίματος: 1. κυκλοθερμικό (convection) 2. ατμό (steamer) και 3. συνδυασμό κυκλοθερμικού και ατμoύ, και αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη ευελιξία. Κάθε τρόπος ψησίματος επιτηρείται από τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (αποκλειστικότητα) αισθητήρα Lambda για τέλειες συνθήκες ψησίματος και συστήματα όπως air-ο-clima, (ένα αυτόματο και σταθερό πραγματικό σύστημα ελέγχου υγρασίας). Έτσι όταν ψήνετε με καυτό αέρα (κυκλοθερμικός τρόπος), το air-ο- clima εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα διατηρούν το τέλειο επίπεδο υγρασίας με την προσθήκη ή την αφαίρεση της υγρασίας από το θάλαμο ψησίματος, με συνέπεια τη μειωμένη απώλεια βάρους τροφίμων και την ανώτατη ποιότητα των ψητών.

Ο φούρνος air-o-steam είναι εξοπλισμένος με έναν πολυαισθητήρα 6 σημείων και με αυτόματο υπολογισμό λαμβάνει τη χαμηλότερη τιμή θερμοκρασίας μεταξύ των 6 σημείων στη διαδικασία μαγειρέματος, εξασφαλίζοντας έτσι σταθεροποίηση της θερμοκρασίας επάνω από την “επικίνδυνη ζώνη” για την ασφάλεια των τροφίμων. Μπορεί επίσης να εκτελέσει άριστα ένα προγραμματισμένο εκ των πρότερων πρόγραμμα, το Ψήσιμο Χαμηλής Ισχύος (LTC) χάρη στο οποίο μειώνεται η απώλεια βάρους κρέατος πάνω από 50%. Για ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και εξαιρετικά αποτελέσματα, η λειτουργία air-o-flow προθερμαίνει τον εισαγόμενο αέρα για διασφάλιση της τέλειας “ατμόσφαιρας” μαγειρέματος.

Τα προγράμματα αναθέρμανσης και Cook & Hold είναι ιδανικά για επιχειρήσεις banqueting οι οποίες σερβίρουν στον ίδιο χώρο μεγάλο αριθμό πελατών, ενώ το ενσωματωμένο, αυτόματο σύστημα πλύσης air-o-clean, παρέχει εύκολο καθαρισμό του εσωτερικού θαλάμου με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου.

Όσοι πραγματικά νοιάζονται για το περιβάλλον και υπολογίζουν τις χαμηλές καταναλώσεις ενέργειας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους φούρνους combi air-o-steam της Electrolux με μοντέλα είτε αερίου είτε ρεύματος, σε μισή ρύθμιση ισχύος έτσι ώστε να εξοικονομηθεί ενέργεια. Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα μπορούν να συνδεθούν με κεντρικές μονάδες που διαχωρίζουν την ισχύ μεταξύ των διαφορετικών συσκευών για να αποφευχθούν μέγιστες καταναλώσεις, και με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η ενεργειακή απόδοση. Οι φούρνοι αερίου combi air-o-steam, έχουν 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας (αποκλειστικότητα) για τους καυστήρες αερίου με πιστοποίηση GASTEC QA από το Kiwa Gastec, πρωτοπόρο οργανισμό στην Ευρώπη στον τομέα της δοκιμής και της πιστοποίησης για μηχανήματα αερίου, για την υψηλή αποδοτικότητα και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων τους.

Χρησιμοποιώντας ένα φούρνο combi air-o-steam, εκπέμπονται: α. οξείδιο του αζώτου κατά 20% λιγότερο και β. έχουν 20% μικρότερη κατανάλωση αερίου από τους παλαιότερους φούρνους combi και convection. Ταυτοχρόνως, οι φούρνοι air-o-steam μειώνουν αυτόματα τις τρέχουσες δαπάνες, κάθε μέρα και παρέχουν ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το προσωπικό της κουζίνας. Πηγαίνοντας ακόμα περαιτέρω, για να κρατηθεί μικρή η κατανάλωση ενέργειας, ο φούρνος air-o-steam έχει ένα μοναδικά μονωμένο θάλαμο ψησίματος που κρατά τη θερμότητα στο φούρνο, αυτή δεν διασκορπίζεται στο περιβάλλον της κουζίνας, με αποτέλεσμα οι δαπάνες για κλιματισμό του χώρου να είναι ελάχιστες.

Ψύξτε (Chill): Electrolux air-o-chill

Η διαδικασία της ταχυκατάψυξης υπόκειται στους ακριβείς κανονισμούς για την ασφάλεια τροφίμων με συγκεκριμένες απαιτήσεις χρονικών πλαισίων και θερμοκρασίας. Οι ταχυψύκτες / ταχυκαταψύκτες air-o-chill της Electrolux λειτουργούν με αυτούς τους κανόνες ασφαλείας τροφίμων και περιλαμβάνουν πολλές καινοτομίες για καλύτερες αποδόσεις. Το σύστημα air-o-check εγγυάται ασφάλεια στα προγράμματα ταχυψύξης και ταχυκατάψυξης και ότι ο πυρήνας του αισθητήρα θερμοκρασίας κέντρου έχει τοποθετηθεί σωστά στο προϊόν και αμέσως μετά αυτόματα καθορίζει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται ώστε να καταψύξει το προϊόν με απόλυτη ασφάλεια.

Το air-o-chill θα ψύξει το προϊόν από τους 90°C στους 3°C σε λιγότερο από 90 λεπτά. Θα καταψύξει το προϊόν από τους 90°C στους -18°C σε λιγότερο από 240 λεπτά. Επίσης αυτόματα θα ανιχνεύσει τη λειτουργία του αισθητήρα ελέγχου τροφίμων, καθιστώντας τη λειτουργία όσο το δυνατόν ευκολότερη. Η ανθεκτικότητα και η απόδοση παρατείνονται χάρη στην λειτουργία air-o-start η οποία προστατεύει την αποδοτικότητα του συμπιεστή μετά από μεγάλες περιόδους αδράνειας. Επιπλέον, η συγκέντρωση πάγου στον εξατμιστήρα ανιχνεύεται έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα ξεπαγώματος αυτόματα, όταν χρειάζεται μόνο, σε αντίθεση με άλλα μηχανήματα της αγοράς.

Όταν πρόκειται για ενεργειακή “απόδοση”, καταναλώσεις και μηχανήματα μαζικής εστίασης, το “λιγότερο” μπορεί να σημαίνει “περισσότερο”. Χρησιμοποιώντας τη δυναμική αξιολόγηση μέσω 5 διαφορετικών σημείων κατά μήκος ενός αισθητήρα πυρήνα ελέγχου θερμοκρασίας αντί ενός προγραμματισμένου χρόνου, οι ταχυψύκτες / ταχυκαταψύκτες της Electrolux air-o-chill θα ταχυψύξουν μόνο ή θα ταχυκαταψύξουν όσο είναι απαραίτητο, εξασφαλίζοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς σπατάλη εάν η κατάψυξη ενός προγράμματος εκτελείται γρηγορότερα από ένα άλλο πρόγραμμα. Μετά την διαδικασία ταχυψύξης / ταχυκατάψυξης που έχει πραγματοποιηθεί, οι ταχυψύκτες γίνονται αυτόματα ψυγεία συντήρησης ή καταψύκτες γα να εξοικονομηθεί ενέργεια και να προστατευτούν τα τρόφιμα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024