Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα γενιά προϊόντων CRM από Sunsoft και Managers Office Hellas
Νέο προϊόν ειδικά για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Νέα γενιά προϊόντων CRM από Sunsoft και Managers Office Hellas

Η Sunsoft, με τη συνεργασία της Manager`s Office Hellas, market leader στην οργάνωση και το marketing των πωλήσεων επιχειρήσεων, κατασκεύασε τη νέα γενιά προϊόντων CRM, αλέξανδρος CRM, ειδικά για την […]

Η Sunsoft, με τη συνεργασία της Manager`s Office Hellas, market leader στην οργάνωση και το marketing των πωλήσεων<...> επιχειρήσεων, κατασκεύασε τη νέα γενιά προϊόντων CRM, αλέξανδρος CRM, ειδικά για την ελληνική αγορά και τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η μεγαλύτερη διαφοροποίησή του είναι η εφαρμογή όλων των σύγχρονων τεχνι8κών marketing και πωλήσεων, ενισχύοντας την ανάπτυξη της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που αναδεικνύει πάντοτε μια επιχείρηση, ενω΄συγχρόνως την ωθεί σε καθαρά επιθετική πολιτική.

Κάθε σύγχρονη εταιρεία, η οποία κινείται με λογική ανάπτυξης, πρέπει να υιοθετήσει το CRM, το οποίο αποκεντρώνει τις διαδικασίες, υποστηρίζει τα στελέχη της και δίνει κερδοφορία στον κάθε επιχειρηματία. Το αλέξανδρος CRM αποτελεί το εργαλείο, πάνω στο οποίο μπορεί η κάθε επιχείρηση να βασίσει τη λειτουργία της και τη μελλοντική της ανάπτυξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024