Τελευταία νέα

Νέα παρκετίνη από την JohnsonDiversey

Η TASKI Jontec Timesaver, είναι μία καινοτομική παρκετίνη με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα πολυμερών που πραγματοποιεί αυτό ακριβώς που υπόσχεται: Εξοικονομεί χρόνο και κατά συνέπεια χρήματα. Προσφέρει καλύτερη εμφάνιση στο δάπεδομε […]

Η TASKI Jontec Timesaver, είναι μία καινοτομική παρκετίνη με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα πολυμερών που πραγματοποιεί αυτό ακριβώς που υπόσχεται: Εξοικονομεί χρόνο και κατά συνέπεια χρήματα. Προσφέρει καλύτερη εμφάνιση στο δάπεδο<...>με λιγότερα αρχικά στρώματα, ενώ ένα μόνο στρώμα είναι αρκετό για την επανάστρωση.

Η αντοχή της στις εκδορές, τις γραντζουνιές και τα σημάδια από παπούτσια είναι εξαιρετική. Είναι ιδανική για χρήση σε δωμάτια ασθενών, σε πολυσύχναστους χώρους, διαδρόμους και εγκαταστάσεις 24ώρου λειτουργίας, χάρη στα χαμηλά επίπεδα οσμών που περιέχει. Είναι λευκή και αδιαφανής, ώστε ο χειριστής να βλέπει που απλώνει και να μην του ξεφεύγουν σημεία.

Τέλος παρά το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο πολυμερών που περιέχει, δεν απαιτεί τη χρήση ειδικού απλωτή. Μπορεί να απλωθεί εύκολα και άνετα με οποιαδήποτε σφουγγαρίστρα ή εργαλείο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία μικροΐνών, όπως το Jonmaster της Jonmaster της JohnsonDiversey.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024