Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΝέα σειρά μηχανημάτων οριζόντιας μαγειρικής 700XP KAI 900XP από την Electrolux
Βελτίωση προδιαγραφών στην επαγγελματική κουζίνα

Νέα σειρά μηχανημάτων οριζόντιας μαγειρικής 700XP KAI 900XP από την Electrolux

Η νέα σειρά μηχανημάτων οριζόντιας μαγερικής της Electrolux προσφέρει μία “εμπειρία που μπορείτε να εμπιστευθείτε”. Η Electrolux Professional προωθεί μία νέα, πολύ βελτιωμένη γκάμα μηχανημάτων υψηλής απόδοσης, ανταποκρινόμενη στις μεταβαλλόμενες […]

Η νέα σειρά μηχανημάτων οριζόντιας μαγερικής της Electrolux προσφέρει μία “εμπειρία που μπορείτε να εμπιστευθείτε”. Η Electrolux Professional προωθεί<...> μία νέα, πολύ βελτιωμένη γκάμα μηχανημάτων υψηλής απόδοσης, ανταποκρινόμενη στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς στην μαζική εστίαση.

Ο χώρος στις σύγχρονες επαγγελματικές κουζίνες συνεχώς μειώνεται, περιορίζοντας τις προσπάθειες για μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Για τον λόγο αυτό, η Electrolux δημιούργησε τις νέες σειρές επαγγελματικών μηχανημάτων για μαγειρεία, 900XP και 700XP.

Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή υψηλής απόδοσης επαγγελματικού εξοπλισμού, η Electrolux μπορεί να εξασφαλίσει πως οι νέες αυτές σειρές είναι κορυφαίων δυνατοτήτων, αξιοπιστίας και ενεργειακής απόδοσης.

Ο Category Manager Οριζόντιας Μαγειρικής της Electrolux, Riccardo Sartor, δήλωσε: “Η εμπειρία των πέντε γενιών Chef και το πάθος μας για καινοτομία, βιωσιμότητα και αειφόρο ανάπτυξη, έδωσε τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλής απόδοσης, εύκολο στη χρήση και οικονομικά αποδοτικότερο εξοπλισμό, που κάθε επαγγελματίας σεφ μπορεί να εμπιστευτεί”.

Μεταφορά πρωτοπορίας στην αγορά
Οι νέες σειρές XP ενσωματώνουν μια σειρά από έξυπνες καινοτομίες, οι οποίες βελτιώνουν την “αποτελεσματική μαγειρική”, την παραγωγικότητα και την ποιότητα:
– Το νέο XP PowerGrill (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) είναι ένα γκρίλλ υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζει υψηλή ακτινωτή θερμαντική δύναμη, παρέχοντας μέγιστη παραγωγικότητα και βελτίωση της ποιότητας ψησίματος.
– Το νέο Πλατώ Εψήσεως 900XP, πλάτους 1200 χιλιοστών, προσφέρει εξαιρετική παραγωγικότητα και ποιότητα ψησίματος, μέσω της νέας επιφάνειας ψησίματος από μαλακό χάλυβα που διαθέτει, πάχους 20 χιλιοστών.
– Η μοναδική βάση XP Ψυγείο-Κατάψυξη 1200 χιλιοστών με επιλογή λειτουργίας είτε ως ψυγείο είτε ως καταψύκτης, σε θερμοκρασίες μεταξύ -20° C και +10° C, συνδυάζεται με οποιαδήποτε συσκευή στο επάνω μέρος της.
– Η νέα λύση IcyHot υψηλής παραγωγικότητας, συνδυάζεται είτε με την βάση XP Ψυγείο-Καταψύκτη 1200 χιλιοστών είτε με το XP PowerGrill 1200χιλ. είτε με το 900XP Πλατώ Εψήσεως, για να παρέχει τις μέγιστες δυνατότητες ευελιξίας στην κουζίνα.
– Οι νέοι Βραστήρες Ζυμαρικών Αερίου XP, της σειράς 900XP και 700XP διαθέτουν το μοναδικό σύστημα Ελέγχου Ενέργειας, που επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει τέλεια το επίπεδο ισχύος του βραστήρα, για τη ρύθμιση της ταχύτητας μαγειρέματος. Μπορεί να εξοπλιστεί με Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας, ένα εξάρτημα που εγγυάται τη συνεχή υψηλή παραγωγικότητα και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.
– Ο μοναδικός Κυκλοθερμικός Φούρνος Αερίου 900XP, με δύο επίπεδα ψησίματος, μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τους Καυστήρες Αερίου με Φλόγα “Aνθος” XP, Ενιαίες Επιφάνειες Μαγειρικής ή Πλατώ Εψήσεως προκειμένου να μετατρέψουν τις μικρές κουζίνες, σε πολύ-λειτουργικές μονάδες μαγειρικής με υψηλότερη παραγωγικότητα.

Βελτίωση προδιαγραφών στην επαγγελματική κουζίνα
Με το λανσάρισμα της νέας σειράς XP, η Electrolux είναι ο πρώτος προμηθευτής εξοπλισμού μαζικής εστίασης που προσαρμόζει μία πλήρη γκάμα συνδυαζόμενων συσκευών μαγειρικής, για συγκεκριμένες ομάδες πελατών, δηλαδή εστιατόρια γρήγορης εξυπηρέτησης, εστιατόρια μαζικής εστίασης και υψηλής παραγωγικότητας κουζίνες.

Έχει αναπτυχθεί μία νέα πελατοκεντρική προσέγγιση για να εξασφαλιστεί πως κάθε νέο προϊόν είναι απολύτως κατάλληλο για το σκοπό που πρέπει να εξυπηρετήσει και θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα στην κουζίνα.

“Η νέα προσέγγιση μας στην ανάπτυξη των προϊόντων, μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια σειρά μηχανημάτων ειδικά προσαρμοσμένη για μεμονωμένα τμήματα της αγοράς”, δήλωσε ο Sartor.

“Το αποτέλεσμα αυτής της καινοτόμου προσέγγισης έχει ως αποτέλεσμα την ανύψωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας σε ένα νέο επίπεδο καθώς και την εγγύηση πως τα μηχανήματά μας θα κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη στην κουζίνα μαζικής εστίασης, καθώς επίσης πως θα βελτιωθεί δραματικά η αποδοτικότητα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024