Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα συνεργασία της Sunsoft με το ξενοδοχείο San Agostino Beach

Νέα συνεργασία της Sunsoft με το ξενοδοχείο San Agostino Beach

Τη Sunsoft επέλεξε για τη μηχανογράφησή του το ξενοδοχείο San Agostino Beach, δυναμικότητας 230 δωματίων, στη Βελίκα Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο εγκαταστάθηκαν οι ακόλουθες εφαρμογές: αλεξανδροςFront Office για τη διαχείριση […]

Τη Sunsoft επέλεξε για τη μηχανογράφησή του το ξενοδοχείο San Agostino Beach, δυναμικότητας 230 δωματίων, στη Βελίκα Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο εγκαταστάθηκαν οι ακόλουθες εφαρμογές: αλεξανδρος<...>Front Office για τη διαχείριση των Κρατήσεων, της Υποδοχής και της Main Courante, αλεξανδρος P.O.S. σε κάθε ένα από τα επτά σημεία πώλησης (σύνδεση με το F/O), Infinite F&B Management για τη διαχείριση Αποθηκών, Αγορών, Κοστολόγησης, Αναλώσεων (σύνδεση με τα P.O.S.) και Infinite Γενική Λογιστική (σύνδεση με το Front Office για την ενημέρωση των εσόδων από δωμάτια – τμήματα και σύνδεση με το F&B για την ενημέρωση των εξόδων / δαπανών).

Οι μηχανογραφικές λύσεις της Sunsoft καλύπτουν ευέλικτα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης και φάσματος υπηρεσιών που αυτές προσφέρουν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024