Τελευταία νέα

Νέες δραστηριότητες για την Ιωνία

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης Mihalarias Art η εκδήλωση παρουσίασης της σειράς επιχειρηματικών δώρων της εταιρίας Ιωνία. Για το σκοπό αυτό είχε διαμορφωθεί μια διαφορετική έκθεση έργων […]

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης Mihalarias Art η εκδήλωση παρουσίασης της<...> σειράς επιχειρηματικών δώρων της εταιρίας Ιωνία.

Για το σκοπό αυτό είχε διαμορφωθεί μια διαφορετική έκθεση έργων τέχνης, η “Business Gift Gallery” με αντικείμενα από κρύσταλλο, γυαλί, inox, κερί και πορσελάνη υπό την επιμέλεια των εικαστικών δημιουργών Χρόνη Τσακιράκακη και Ρόζη Βαράγκη.

Με 30 χρόνια εμπειρία στην πορσελάνη, η Ιωνία εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο του επιχειρηματικού δώρου, προσφέροντας τη δυνατότητα ειδικών κατασκευών και εξατομικευμένων λύσεων έχοντας στη διάθεση της τα πιο εξελιγμένα συστήματα παραγωγής.

Επίσης, η Ιωνία εγκαινίασε μια νέα συνεργασία, την αποκλειστική αντιπροσωπεία της αναγνωρισμένης γερμανικής εταιρείας Mono. Τα αντικείμενα Mono, αξεσουάρ τραπεζιού και μικρά δώρα συνδυάζουν συναίσθημα και λειτουργικότητα σε πρωτότυπες εφαρμογές κι έχουν βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς design.

H Μαρία Δήμου, διευθύνουσα σύμβουλος, της Ιωνίας υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους, διακεκριμένους επιχειρηματίες κι εκπροσώπους του Τύπου και τους ξενάγησε στην ξεχωριστή αυτή έκθεση. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Δήμαρχος Αθηνών κα Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρόεδρος της εταιρείας Mono, κος Carsten Seibel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024