Τελευταία νέα

Νέες μηχανές περιποίησης δαπέδου από την Karcher

Μια νέα γενιά επαγγελματικών μηχανών περιποίησης δαπέδου, οι οποίες προσφέρουν παραπάνω από τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και επιπλέον πραγματική άνεση στη διαδικασία του καθαρισμού εγκαινιάζει η Karcherμε τη νέα νέα σειρά […]

Μια νέα γενιά επαγγελματικών μηχανών περιποίησης δαπέδου, οι οποίες προσφέρουν παραπάνω από τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και επιπλέον πραγματική άνεση στη διαδικασία του καθαρισμού εγκαινιάζει η Karcher<...>με τη νέα νέα σειρά μηχανών της RS.

Το επαναστατικό step-on concept συνδυάζει την παραγωγικότητα με μία εντελώς νέα και αξεπέραστη αίσθηση άνεσης. Διότι σε αντίθεση με τις επικαθήμενες και εποχούμενες λύσεις, με το RS ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να στέκεται όρθιος πίσω από το μηχάνημα.

Τα μηχανήματα είναι πολύ πιο συμπαγή, απίστευτα ευκίνητα στη χρήση και επίσης προσφέρουν εργονομικά οφέλη και μια καταπληκτική πανοραμική θέα. Χάρη σε αυτή την καταπληκτική δυνατότητα ορατότητας της επιφάνειας που καθαρίζεται, οι συμπαγείς και ευκίνητες μηχανές RS καθαρίζουν πολυώροφα κτίρια αποτελεσματικά και με ασφάλεια, ακόμα και όταν άνθρωποι εργάζονται και κινούνται στο χώρο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024