Τελευταία νέα

Νέο Internet site για την ΦΑΓΕ

Η γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ δημιούργησε ένα νέο, internet site, φιλικό προς το χρήστη και με στοιχεία που αφορούν την ιστορία της πρωτοπόρου ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας. Στο καινούργιο αυτό site, μπορεί κανείς να […]

Η γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ δημιούργησε ένα νέο, internet site, φιλικό προς το χρήστη και με στοιχεία<...> που αφορούν την ιστορία της πρωτοπόρου ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας. Στο καινούργιο αυτό site, μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της εταιρίας στην Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στη σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της ΦΑΓΕ και την παρουσία της στο εξωτερικό.

Η ΦΑΓΕ παράγει και διανέμει περισσότερα από 100 επώνυμα προϊόντα. Η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από γιαούρτια, επιδόρπια γάλακτος, γάλα, κρέμες γάλακτος, τυριά και τζατζίκι. Σήμερα, τα επιλεγμένα γιαούρτια και τυριά ΦΑΓΕ διανέμονται σε 18 χώρες του κόσμου και τα βρίσκει κανείς σε 20.000 καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο.

Η ΦΑΓΕ ηγείται της αγοράς στραγγισμένου γιαουρτιού στην Αγγλία και κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος και το ανταγωνιστικό περιβάλλον των αγορών αυτών.

Στο site, επίσης, περιλαμβάνονται ενότητες με νέα γύρω από τα Ολυμπιακά προγράμματα και τη Χορηγία της εταιρίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, συμβουλές διατροφής, πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής, μοντέρνα wallpapers, screen savers και cursors, διαγωνισμοί, η παιδική εφημερίδα «Τα Φιλαράκια της ΦΑΓΕ», καθώς και πολλά άλλα θέματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024