Τελευταία νέα
Ανετο και λειτουργικό σαν μια καμπίνα ντους

Νέο ντους Box Chapeau της Teuco

Διάφανο και απλό σαν ένα box, άνετο και λειτουργικό σαν μια καμπίνα ντους, είναι το νέο box Chapeau της Teuco, που σχεδιάστηκε από τους Angeletti και Ruzza. Η εμφάνιση Chapeau […]

Διάφανο και απλό σαν ένα box, άνετο και λειτουργικό σαν μια καμπίνα ντους, είναι το νέο box Chapeau της Teuco<...>, που σχεδιάστηκε από τους Angeletti και Ruzza.

Η εμφάνιση Chapeau μοιάζει σαν ένα κοινό box, αλλά κοιτάζοντας προς τα επάνω αποκαλύπτεται το μυστικό του: μια πιο ψηλή οροφή, κομψή και με σχεδιασμό μίνιμαλ, που καλύπτει τον χώρο του ντους και το καθιστά τόσο ζεστό και άνετο σαν να πρόκειται για μια καμπίνα. Το ντους σε ένα κλειστό χώρο καθιστά πιο ευχάριστη μια από τις καθημερινές μας συνήθειες: η θερμότητα δε διαχέεται, ο ατμός δεν διασκορπίζεται στο δωμάτιο του μπάνιου, αλλά παραμένει όλος στο χώρο του box. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως είναι η δυνατότητα εξοπλισμού του box Chapeau με Οθωμανικό λουτρό, μια ευχάριστη συνήθεια, χαλαρωτική και ευεργετική για το σώμα και το πνεύμα.

Η ειδική οροφή του box Chapeau φιλοξενεί και ένα μεγάλο ατμοπίδακα τύπου βροχής που μπορεί να εμπλουτιστεί με ένα σύστημα φωτισμού που καθιστά ακόμα πιο ευχάριστη την στιγμή του ντους ή του Οθωμανικού λουτρού.

Για τις λειτουργίες νερού, μπορεί να επιλεχθεί η γκάμα του συστήματος υδραυλικών ειδών Teuco που αποτελείται από διάφορους τύπους βραχιόνων για ντους, τζετ πολλαπλών λειτουργιών, αξεσουάρ, ή να επιλεχθεί η πρακτική στήλη εξοπλισμού που εμπεριέχει όλα τα αναγκαία στοιχεία που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα ευεργετικό υδατικό μασάζ.

Για τους λάτρες του οθωμανικού λουτρού, η καινοτομία είναι η στήλη P548 με ενσωματωμένο τον τροφοδότη ατμού: σε μικρό χώρο, όλα τα καλύτερα στοιχεία του know how Teuco στις λειτουργίες ευεξίας.

Το box Chapeau είναι διαθέσιμο σε 3 διαστάσεις (100×80, 120×80 και 140×80 cm).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024