Τελευταία νέα

Οικολογικά Προϊόντα από την JohnsonDiversey

Μία νέα σειρά προϊόντων για τη φροντίδα κτιρίου, με τη διακριτική ονομασία Pur-Eco, τα οποία είναι πλήρως συμμορφωμένα με τα αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια του διεθνώς αναγνωρισμένου σήματος του Ευρωπαϊκού λουλουδιού(EU […]

Μία νέα σειρά προϊόντων για τη φροντίδα κτιρίου, με τη διακριτική ονομασία Pur-Eco, τα οποία είναι πλήρως συμμορφωμένα με τα αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια του διεθνώς αναγνωρισμένου σήματος του Ευρωπαϊκού λουλουδιού<...>(EU Flower), την ειδική δηλαδή περιβαλλοντική πιστοποίηση Eco-Label της Ε.Ε. και του Nordic Swan (Κύκνος), την επίσημη Σκανδιναβική Οικολογική Ετικέτα, παρούσιασε στην αγορά η JohnsonDiversey ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Τα δύο αυτά σήματα αποτελούν εγγύηση μειωμένης περιβαλλοντικής επίδρασης και χρήσης λιγότερο επικίνδυνων ουσιών.

Τα προϊόντα Pur-Eco προσφέρουν ένα αξιόπιστο, απόλυτα αποτελεσματικό, «πράσινο» καθαρισμό και έναν ασφαλή και υγιεινό χώρο εργασίας. Είναι αποδοτικά σε όρους κόστους χρήσης και προέρχονται από φυσικές φυτικές πρώτες ύλες. Την αποτελεσματικότητά τους εγγυώνται οι αυστηρές δοκιμές που έχουν γίνει σε πελάτες, η αρτιότητα γνώσεων της JohnsonDiversey και τα πολλά χρόνια εμπειρίας της στην ανάπτυξη και πώληση προϊόντων πιστοποιημένων με το Nordic Swan.

Πιστεύοντας ότι η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί στόχο κάθε κοινωνικά υπεύθυνης εταιρίας, η JohnsonDiversey προσπαθεί διαρκώς και αδιαλείπτως να βρίσκει ασφαλείς, υγιεινές και περιβαλλοντικά αποδεκτές λύσεις για όλους τους πελάτες της, που βασίζονται σε μία ορθή και επιστημονική προσέγγιση του κύκλου ζωής προϊόντος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024