Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΟλοκληρωμένες λύσεις από τη Sunsoft και σε πολυχώρο της Κω

Ολοκληρωμένες λύσεις από τη Sunsoft και σε πολυχώρο της Κω

Τη SUNSOFT επέλεξε για τη μηχανογράφησή του ο πολυχώρος FRIENDS στην Κω. Πρόκειται για επιχείρηση που περιλαμβάνει ένα Bar – Restaurant, έναν παιδότοπο, έναCafe – Bar και ένα σημείο Take […]

Τη SUNSOFT επέλεξε για τη μηχανογράφησή του ο πολυχώρος FRIENDS στην Κω. Πρόκειται για επιχείρηση που περιλαμβάνει ένα Bar – Restaurant, έναν παιδότοπο, ένα<...>Cafe – Bar και ένα σημείο Take – Away.

Εγκαταστάθηκαν οι εφαρμογές: αλέξανδρος Αμβροσία για τη διαχείριση των Σημείων Πώλησης, RF Ordering για την ασύρματη παραγγελιοληψία και αλεξανδρος F&B Management για τη διαχείριση Αποθηκών, Αγορών, Συνταγών, Κοστολόγησης, Αναλώσεων (σύνδεση με τα P.O.S.).

Οι μηχανογραφικές λύσεις της SUNSOFT καλύπτουν ευέλικτα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων επιχειρήσεων εστίασης, ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης και φάσματος υπηρεσιών που αυτές προσφέρουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024