Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΟλοκληρώθηκε ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης
Παρουσιάστηκαν 809 δείγματα οίνου από την Ελλάδα και από 7 άλλες χώρες

Ολοκληρώθηκε ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης

Οι τριήμερες γευστικές δοκιμές του “9ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης”, που διοργανώνει η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τη HELEXPO DETROP-OENOS πραγματοποιήθηκαν φέτος από τις […]

Οι τριήμερες γευστικές δοκιμές του “9ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης”, που διοργανώνει η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα<...> της Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τη HELEXPO DETROP-OENOS πραγματοποιήθηκαν φέτος από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2009.

Ο Δ.Δ.Ο.Θ. είναι ο μοναδικός διεθνής διαγωνισμός οίνου που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με την αιγίδα και τη συνεργασία όλων των φορέων του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό σύμφωνα με τον κανονισμό του Διεθνούς Γραφείου Αμπέλου και Οίνου (O.I.V.) και την αναγνώριση δικαιώματος διοργάνωσης – διεξαγωγής διαγωνισμών οίνων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στο φετινό διαγωνισμό, 42 καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οινολόγοι, οινοχόοι και δημοσιογράφοι οίνου δοκίμασαν 809 δείγματα από την Ελλάδα και από 7 άλλες χώρες (Βραζιλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβακία, Ρουμανία και Κύπρο).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024