Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΠορσελάνες ΙΩΝΙΑ με φιγούρες από τον κόσμο της Disney

Πορσελάνες ΙΩΝΙΑ με φιγούρες από τον κόσμο της Disney

H ΙΩΝΙΑ, η μοναδική ελληνική εταιρία παραγωγής πορσελάνης, από τον Απρίλιο του 2002 είναι ο επίσημος αδειούχος της Disney για την παραγωγή και εμπορία χρηστικών αντικειμένων για την Ελλάδα και […]

H ΙΩΝΙΑ<.>, η μοναδική ελληνική εταιρία παραγωγής πορσελάνης, από τον Απρίλιο του 2002 είναι ο επίσημος αδειούχος<...> της Disney για την παραγωγή και εμπορία χρηστικών αντικειμένων για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με κοινό άξονα την αφοσίωση στην ποιότητα, οι δύο εταιρίες δημιουργούν με υπευθυνότητα και ευαισθησία αντικείμενα με αναγνωρισμένη αξία.

Οι ήρωες των “μεγάλων παιδιών” ο Μίκυ, η Μίνι, ο Ντόναλντ και η Σταχτοπούτα συναντιούνται με τους ήρωες των σημερινών, τον Winnie, τον Sulley, την Boo και “πρωταγωνιστούν” από τον Ιούνιο στις σειρές Ιωνία<.> οι οποίες περιλαμβάνουν κούπες, πιάτα, σετ πρωινού, βρεφικό σετ, μαχαιροπήρουνα.

Η Ιωνία στοχεύει με υψηλή ποιότητας και αισθητικής αντικείμενα να επενδύσει με χρώμα τις καθημερινές μας στιγμές και να μας μεταφέρει με την μαγεία της Disney, σ’ έναν ονειρικό κόσμο αθωότητας, αγνότητας, κεφιού και φαντασίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024