Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΠουλιάδης & Συνεργάτες: Χορηγός του Συνεδρίου της ΠΟΕΣΕ

Πουλιάδης & Συνεργάτες: Χορηγός του Συνεδρίου της ΠΟΕΣΕ

Η Πουλιάδης & Συνεργάτες ήταν χορηγός στο 5ο Πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και συναφών Επαγγελμάτων στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας από όλους τους φορείς που καθορίζουν την πορεία […]

Η Πουλιάδης & Συνεργάτες ήταν χορηγός στο 5ο Πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και συναφών Επαγγελμάτων στο πλαίσιο της<...> συλλογικής προσπάθειας από όλους τους φορείς που καθορίζουν την πορεία του κλάδου.

Σύμφωνα με τους ομιλητές του συνεδρίου, οι σύγχρονες μονάδες εστίασης καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, παρεχόμενων υπηρεσιών και ανταγωνιστικών τιμών όπου η τεχνολογία ίσως είναι το μόνο μέσο που θα τους εξασφαλίσει την επιτυχία και στους τρεις παραπάνω παράγοντες.

Στο συνέδριο μίλησε ο κ. Δ. Μαυραγάνης, γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Industrial & Retail Solutions, η οποία αναπτύσσει τις ολοκληρωμένες λύσεις της Πουλιάδης & Συνεργάτες. Ο κ. Μαυραγάνης αναφέρθηκε στις ανάγκες των σύγχρονων χώρων εστίασης και στα οφέλη που αποκομίζουν από την εφαρμογή αξιόπιστων και ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης. Συγκεκριμένα, εξασφαλίζεται ο έλεγχος της μονάδας, η μείωση των λειτουργικών εξόδων και η αύξηση της παραγωγικότητας.

Κάθε χώρος εστίασης έχει ιδιαίτερες ανάγκες και ξεχωριστό τρόπο λειτουργίας γι΄ αυτό και ο Όμιλος Πουλιάδη διαθέτει μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένες εφαρμογές που είναι ειδικά σχεδιασμένες για σύγχρονα εστιατόρια, Fast Food, delivery, Bar, Café, Beach Bars, Water Parks, Bowling Centers, πολυχώρους κ.α.

Η εφαρμογή WaiterPro αποτελεί την πλέον απλή λύση ενώ το Order Pro έχει εδραιωθεί στην αγορά λόγω των μοναδικών και σύγχρονων δυνατοτήτων του. Επίσης, το DeliveryPro είναι μια σύγχρονη και αξιόπιστη εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη για εστιατόρια που κάνουν διανομή. Τέλος, το Estiassis είναι ένα σύμπλεγμα πολλαπλών εφαρμογών όπου η επιλογή των επιμέρους υποσυστημάτων διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Επιπλέον, οι ολοκληρωμένες λύσεις πλαισιώνονται από σύγχρονο εξοπλισμό, όπως η πλήρης σειρά ταμειακών συστημάτων και φορολογικών εκτυπωτών Epson Fiscal & DM 60, οι ειδικοί βιομηχανικοί υπολογιστές της Partner, ασύρματοι εκτυπωτές Epson και το νέο φορητό τερματικό WaiterMate® με δυνατότητα αναγνώρισης RF tags, τα οποία ενσωματώνονται σε μπρελόκ, βραχιολάκια, ρολόγια, κάρτες ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο και εκπέμπουν την ταυτότητα του πελάτη στα επισιτιστικά τμήματα ενός ξενοδοχείου, σε πολυμορφικούς χώρους όπως Water Parks, Beach Bars κ.α. Όλες οι εφαρμογές είναι πολύ απλές στην χρήση και εξασφαλίζουν την αύξηση του τζίρου της επιχείρησης.

Η επιτυχία των ολοκληρωμένων λύσεων που διαθέτει η Πουλιάδης & Συνεργάτες επιβεβαιώνεται από τις εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και από τις πολύ καλές υπηρεσίες υποστήριξης αφού η διατηρησιμότητα των εγκαταστάσεών αγγίζει το 100%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024