Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠρωτιά των Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ με 19 βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό
Βραβεύσεις στη Γιορτή της Γαστρονομίας της HO.RE.CA. 2010

Πρωτιά των Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ με 19 βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό

Πρωτιά των σπουδαστών της ειδικότητας Chef Διεθνούς και Ελληνικής Κουζίνας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στη μεγάλη “Γιορτή της Γαστρονομίας”, μια μοναδική εκδήλωση και ένα άρτια οργανωμένο διαγωνισμό, το 3ο Διεθνές Φόρουμ […]

Πρωτιά των σπουδαστών της ειδικότητας Chef Διεθνούς και Ελληνικής Κουζίνας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στη μεγάλη “Γιορτή της Γαστρονομίας”,<...> μια μοναδική εκδήλωση και ένα άρτια οργανωμένο διαγωνισμό, το 3ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης HO.RE.CA. 2010.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ διαγωνίσθηκαν σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού και απέσπασαν συνολικά δέκα εννέα βραβεία. Πιο συγκεκριμένα, επτά χρυσά βραβεία, τέσσερα αργυρά, τέσσερα χάλκινα και τέσσερις επαίνους. Σε μια κατάμεστη αίθουσα κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, καταχειροκροτήθηκαν από τους συμμετέχοντες για την μεγάλη αυτή διάκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή διοργάνωση, συμμετείχαν σχολές και σπουδαστές από το χώρο τόσο της δημόσιας όσο και της ιδιωτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024