Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣεμινάρια εξοπλισμού επαγγελματικής κουζίνας από την ΙΩΝΙΑ

Σεμινάρια εξοπλισμού επαγγελματικής κουζίνας από την ΙΩΝΙΑ

Η εταιρία ΙΩΝΙΑ, εκτός από παραγωγός πορσελάνης και εμπορική εταιρία ξενοδοχειακού εξοπλισμού, αποτελεί και τον καλύτερο σύμβουλο αγορώνγια τους πελάτες της. Στο πλαίσιο αυτό η ΙΩΝΙΑ διοργανώνει 3 ξεχωριστά σεμινάρια […]

Η εταιρία ΙΩΝΙΑ, εκτός από παραγωγός πορσελάνης και εμπορική εταιρία ξενοδοχειακού εξοπλισμού, αποτελεί και τον καλύτερο σύμβουλο αγορών<...>για τους πελάτες της. Στο πλαίσιο αυτό η ΙΩΝΙΑ διοργανώνει 3 ξεχωριστά σεμινάρια αναλύοντας τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων της που αφορούν στον εξοπλισμό της κουζίνας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει μία μικρή έκθεση με διάφορα καινοτόμα προϊόντα που αφορούν στην κουζίνα.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:


  • Θεσσαλονίκη: 3/4/2006 Ξενοδοχείο Les Lazaristes
  • Ρόδος: 7/4/2006 Ξενοδοχείο Mediterranean
  • Κρήτη: 12/4/2006 Ξενοδοχείο Atlantis

Τα σεμινάρια ξεκινούν στις 10:00 και η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου θα είναι 2 ώρες. Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει cocktail γεύμα, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης και για όλους τους συμμετέχοντες θα κληρωθεί ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Ιταλία ή στην Τουρκία.

Τα σεμινάρια αυτά ήδη έχουν ανακοινωθεί και αναμένεται μεγάλη προσέλευση, καθώς σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρία, είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους τους chef, αλλά και τους F&B Managers να μάθουν λεπτομέρειες για την κατασκευή των προϊόντων και για την σωστή συντήρηση τους, καθώς και να δουν από κοντά πρωτοποριακά προϊόντα που θα διαφοροποιήσουν το ξενοδοχείο τους, αλλά και μια καλή ευκαιρία, ώστε όλοι οι επαγγελματίες του χώρου να συναντηθούν μαζί και να ανταλλάξουν απόψεις για τα δρώμενα της αγοράς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024