Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣημαντική η παρουσία της Super Sport A.E. στην 1η Διεθνή Έκθεση Super Sport Show

Σημαντική η παρουσία της Super Sport A.E. στην 1η Διεθνή Έκθεση Super Sport Show

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Super Sport A.E. στην 1η Διεθνή Έκθεση Super Sport Show, που πραγματοποιήθηκε πρόσφαταστον Πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών. Η Super Sport A.E. δημιούργησε ένα […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Super Sport A.E. στην 1η Διεθνή Έκθεση Super Sport Show, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα<...>στον Πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών. Η Super Sport A.E. δημιούργησε ένα εντυπωσιακό περίπτερο στο οποίο παρουσίασε τόσο τα καρδιοαναπνευστικά όργανα και τα μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, όσο και τα αθλητικά προϊόντα και τον εξοπλισμό αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Την ημέρα των εγκαινίων, το περίπτερο της εταιρίας επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Ορφανός, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την γκάμα των προϊόντων της εταιρίας, αλλά και από τον τρόπο παρουσίασής τους.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, οι εκπρόσωποι πωλήσεων της Super Sport A.E. είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πελάτες και συνεργάτες από την Αθήνα και την επαρχία, ενώ ταυτόχρονα, ενημέρωσαν το κοινό που επισκέφθηκε το χώρο για τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρίας.

Στο πλαίσιο της Super Sport Show, η Super Sport A.E. ανακοίνωσε και τη μετεγκατάσταση των γραφείων διοίκησης της εταιρίας σε νέο ιδιόκτητο κτήριο, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Μονής Δαφνίου.

Να υπενθυμιστεί ότι η Super Sport A.E. ιδρύθηκε το 1964 και δραστηριοποιείται στους κλάδους της κατασκευής και εμπορίας Εξοπλισμού Αθλητικών Χώρων, Γηπέδων, Γυμναστηρίων και Παιδότοπων εξωτερικών χώρων. Αντιπροσωπεύει με αποκλειστικότητα ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, με πιστοποιημένα προϊόντα από διεθνείς φορείς ανά κλάδο, ενώ διαθέτει ιδιαίτερα σημαντικό πελατολόγιο ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημοσίων φορέων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024