Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνSmartConrol: Αναγκαίο το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας στα ξενοδοχεία

SmartConrol: Αναγκαίο το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας στα ξενοδοχεία

Η εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο. Ξεκινά από την τοιχοποιία (διπλό τούβλο και μονωτικό με ικανή απόσταση), κατόπιν επεκτείνεται στα διπλά τζάμια, στην μοκέτα, στη μόνωση της […]

Η εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο. Ξεκινά από την τοιχοποιία<...> (διπλό τούβλο και μονωτικό με ικανή απόσταση), κατόπιν επεκτείνεται στα διπλά τζάμια, στην μοκέτα, στη μόνωση της ταράτσας, κλπ. Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι μία συνεχής προσπάθεια του ιδιοκτήτη για τον περιορισμό στις δαπάνες λειτουργίας, προκειμένου να θερμάνει ή να ψύξει το κτίριο.

Αρχικά το σύστημα εξοικονόμησης εγκαταστάθηκε στα μεγάλα ξενοδοχεία, αλλά σύντομα και τα μικρά ακολούθησαν με γοργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα σήμερα περίπου το 70% των Ελληνικών ξενοδοχείων να έχουν προμηθευτεί με αυτό το σύστημα.

Το πιο δημοφιλές σύστημα περιορισμού της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, που έχει πετύχει σήμερα πάνω από 70.000 πωλήσεις σε δωμάτια είναι ο εξοικονομητής με μαγνητικό ή πλαστικό μπρελόκ. Ο εξοικονομητής με μαγνητικό μπρελόκ υπερέχει έναντι όλων των άλλων, λόγω του ότι εξασφαλίζει πραγματική οικονομία, διότι δεν παρακάμπτεται όπως μία κάρτα με την εισαγωγή μιας ληγμένης τηλεκάρτας ή ενός απλού χαρτονιού.

Ο εξοικονομητής EnergyControl/Magnasaver εκτός από το καλαίσθητο σχήμα, που διαθέτει, το οποίο είναι προϊόν σχεδιασμού από αρχιτέκτονα – βιομηχανικό σχεδιαστή, συνδυάζει με την προσφορά εναλλακτικών τύπων την κάλυψη κάθε ανάγκης του ξενοδόχου. Επίσης, διατίθενται από την εταιρία και οι εξοικονομητές ClimaSaver και SmartControl(r) 4000.

Τέλος, να σημειωθεί ότι όλοι οι εξοικονομητές της εταιρίας έχουν χρονο – καθυστέρηση για λόγους διευκόλυνσης του φιλοξενούμενου, ενώ όλοι συνοδεύονται με τα πλέον αυστηρά πιστοποιητικά ποιότητας, αν και το σήμα CE είναι το αυστηρότερο διεθνώς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024