Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣτα καλύτερα ξενοδοχεία το σύστημα μουσικής Wizard

Στα καλύτερα ξενοδοχεία το σύστημα μουσικής Wizard

Τα καλύτερα ξενοδοχεία και καταστήματα με το σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard συνεχίζει να εξοπλίζει η εταιρία Digital Sound & Vision. Μεταξύ των πρόσφατασυνεργαζομένων επιχειρήσεων είναι τα ξενοδοχεία Semiramis, Mykonos Grand, […]

Τα καλύτερα ξενοδοχεία και καταστήματα με το σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard συνεχίζει να εξοπλίζει η εταιρία Digital Sound & Vision. Μεταξύ των πρόσφατα<...>συνεργαζομένων επιχειρήσεων είναι τα ξενοδοχεία Semiramis, Mykonos Grand, San Giorgio και Club Hotel Casino Loutraki.

Το Wizard είναι το πλέον σύγχρονο και νόμιμο σύστημα μετάδοσης μουσικής για δημόσιους χώρους. Λειτουργεί με την χρήση ενός απλού ηλεκτρονικού υπολογιστή και περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό τραγουδιών επιλογής του κάθε επιχειρηματία. Η μουσική επιμέλεια γίνεται από έμπειρους παραγωγούς του ραδιοφώνου και τα τραγούδια ομαδοποιούνται σε κατηγορίες, ώστε να ρυθμίζονται ζώνες μουσικής ανάλογα με τον χώρο, την ώρα και την μέρα. Η ανανέωση της μουσικής είναι συνεχής και γίνεται με απλό τρόπο.

Τα μουσικά θέματα μεταδίδονται με διαφορετική πάντα σειρά, χωρίς κενά και στην ίδια πάντα ένταση. Μέσα από τις 50 κατηγορίες μουσικής της Digital Sound & Vision ο εκάστοτε επιχειρηματίας μπορεί να επιλέξει απεριόριστο αριθμό μουσικών θεμάτων για να δημιουργήσει το επιθυμητό κλίμα στην επιχείρηση του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024