Τελευταία νέα

Στο πλευρό των πυρόπληκτων και η JohnsonDiversey

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την κοινωνική της ευαισθησία, η εταιρία JohnsonDiversey, μαζί με τους εργαζόμενους και τα στελέχη της συγκέντρωσαν χρήματα και κινητοποιήθηκαν άμεσα για την παροχή βοήθειας στους […]

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την κοινωνική της ευαισθησία, η εταιρία JohnsonDiversey, μαζί με τους εργαζόμενους και τα στελέχη της συγκέντρωσαν χρήματα και κινητοποιήθηκαν άμεσα για την παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους, αγοράζοντας<...>και προσφέροντας στους κατοίκους του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας, τρόφιμα, είδη οικιακής χρήσης, υγιεινής και ένδυσης.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες εθελοντές εργαζόμενοι της JohnsonDiversey γέμισαν με τα προϊόντα που είχαν αγοράσει, ένα ιδιόκτητο φορτηγό της εταιρίας και τα μετέφεραν οι ίδιοι στην Αρχαία Ολυμπία. Στη συνέχεια τα τοποθέτησαν στον ειδικό χώρο που τους υποδείχτηκε, ώστε να ακολουθήσει ο διαχωρισμός τους και η διοχέτευσή τους στις περιοχές με τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Τα είδη παρέλαβε η αντιδήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας, κα Ευσταθία Στασινοπούλου, η οποία εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους εργαζόμενους και στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της JohnsonDiversey Ελλάς, κ. Βασιλάκο Γιώργο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024