Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΣτρατηγική συνεργασία της VΛRIO με την VIKAN
Εξοπλισμός

Στρατηγική συνεργασία της VΛRIO με την VIKAN

Η VΛRIO εμπλουτίζει την γκάμα της με τα προϊόντα της Vikan, με έδρα στη Δανία, η οποία προσφέρει από το 1898 προϊόντα που δίνουν λύσεις σε κάθε χώρο όπου η υγιεινή είναι απαραίτητη.

Η εταιρεία VΛRIO ανακοινώνει το ξεκίνημα της συνεργασίας της με την εταιρεία Vikan, παγκόσμιο ηγέτη στις βούρτσες καθαρισμού. Η Vikan, με έδρα στη Δανία, προσφέρει από το 1898 προϊόντα που δίνουν λύσεις σε κάθε χώρο όπου η υγιεινή είναι απαραίτητη. Είναι μία εταιρεία που πρωτοπορεί, με πολλές από τις σημερινές προδιαγραφές των βιομηχανιών τροφίμων, όπως η χρωματική κωδικοποίηση, να αποτελούν καινοτομίες της. Η VΛRIO, έχοντας ως στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών με προϊόντα αδιαμφησβήτητης ποιότητας και αντοχής, εμπλουτίζει την γκάμα της με τα προϊόντα της Vikan.

Οι βούρτσες Vikan:
Είναι κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα.

  • Συμμορφώνονται με τους κανονισμούς HACCP.
  • Έχουν διαθέσιμα έως 9 διαφορετικά χρώματα που επιτρέπουν μια ακόμα πιο εκτεταμένη χρωματική κωδικοποίηση που απαιτείται σε χώρους με πολύ υψηλές απαιτήσεις υγιεινής.
  • Αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες ώστε να είναι εφικτή η αποστείρωση σε κλίβανο (έως 121C°).
  • Καθαρίζονται εύκολα και στεγνώνουν γρήγορα, γεγονός που εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και βακτηριδίων.

Οι πελάτες στους οποίους απευθύνεται η Vikan είναι όλοι οι χώροι όπου η υγιεινή είναι απαραίτητη, βιομηχανίες τροφίμων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κλινικές, νοσοκομεία κ.ά.

Η εταιρεία VΛRIO προχώρησε σε αυτήν τη συνεργασία με στόχο να παρέχει περισσότερες επιλογές εργαλείων καθαρισμού σε πελάτες που θέλουν να διατηρούν υψηλά επίπεδα υγιεινής. Οι βούρτσες Vikan έρχονται να συμπληρώσουν την προϊοντική γκάμα της VΛRIO που τα τελευταία χρόνια διευρύνεται όλο και περισσότερο σε νέες κατηγορίες, διανέμοντας στην ελληνική αγορά τα brands Tork, Vileda Professional, Kimberly-Clark, Rubbermaid, Diversey, Duni, Papernet, Deiss, Deb-Stoko, Semperit, GFL, Depa, Clean & Clever, Wrap Film, Solo και PlusPack.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024