Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία της Nova με το ξενοδοχείο Makedonia Palace
Ξενοδοχεία

Συνεργασία της Nova με το ξενοδοχείο Makedonia Palace

Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου Makedonia Palace θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, πρόσβαση στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, το κανάλι Novalifε και το παιδικό κανάλι Disney Channel.

Η Nova προχώρησε σε μία ακόμη συνεργασία με το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Makedonia Palace, του οποίου οι ένοικοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις τηλεοπτικές της υπηρεσίες.

Το “μενού” των τηλεοπτικών επιλογών που προσφέρει πλέον το Makedonia Palace περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα καναλιών που καλύπτουν πλήρως όλα τα γούστα. Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως τους αγώνες Super League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, καθώς και μια πληθώρα δημοφιλών αγωνισμάτων όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Παράλληλα, οι επισκέπτες του Makedonia Palace θα έχουν πρόσβαση στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ώστε να ενημερώνονται έγκυρα και αξιόπιστα για όλες τις εξελίξεις. Στο πλουραλιστικό αυτό μπουκέτο περιλαμβάνεται και το κανάλι Novalifε που προβάλλει αγαπημένες σειρές, ταινίες καθώς και ψυχαγωγικές εκπομπές. Παράλληλα οι ένοικοι του ξενοδοχείου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν και το παιδικό κανάλι Disney Channel, το οποίο περιλαμβάνει παιδικές σειρές, κινούμενα σχέδια καθώς και ταινίες.

“Η νέα αυτή συνεργασία αναδεικνύει την προσιτότητα των ποιοτικών υπηρεσιών της Nova προς τη ‘βαριά βιομηχανία’ της χώρας, η οποία οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Σ’αυτό το πλαίσιο, το Makedonia Palace επέλεξε να συνεργαστεί με την Nova την πρώτη και μεγαλύτερη ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση που είναι σήμερα και ο μεγαλύτερος πάροχος 3Play υπηρεσιών”, αναφέρει η Forthnet.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024