Τελευταία νέα

Τιμητική διάκριση της ΙΩΝΙΑ στη 36η xenia

Η ΙΩΝΙΑ τιμήθηκε από την οργανωτική επιτροπή της xenia μαζί με άλλες δύο ελληνικές εταιρίες για την συμβολή της στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας και του Ελληνικού Τουρισμού ειδικότερα. Το […]

Η ΙΩΝΙΑ τιμήθηκε από την οργανωτική επιτροπή της xenia μαζί με άλλες δύο ελληνικές εταιρίες για την συμβολή της στην ανάπτυξη<...> της Εθνικής Οικονομίας και του Ελληνικού Τουρισμού ειδικότερα.

Το τιμητικό βραβείο παρέδωσε στην γενική διευθύντρια της ΙΩΝΙΑ κ. Δήμου, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αβραμόπουλος.

Κατά την ομιλία της η κα Δήμου αναφέρθηκε στην προσπάθεια και την επιμονή της ΙΩΝΙΑ να παράγει πορσελάνη υψηλής ποιότητας στην χώρα μας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος από εργοστάσια της Ασίας. Τόνισε επίσης την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της ΙΩΝΙΑ σε άλλους τομείς ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Η ποικιλία των προϊόντων σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση που η ΙΩΝΙΑ προσφέρει, την κατατάσσουν σε μία από τις καλύτερες εταιρίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Ελλάδα.

Για άλλη μια φορά η ΙΩΝΙΑ συμμετείχε στην έκθεση με ένα περίπτερο υψηλής αισθητικής παρουσιάζοντας όλη την γκάμα των προϊόντων της που συμπεριλάμβανε εκτός της γνωστής πορσελάνης ΙΩΝΙΑ, Vitrified σερβίτσια από την εταιρεία Steelite International, ανοξείδωτα μαχαιροπήρουνα και είδη buffet του γνωστού οίκου Guy Degrenne και συνεδριακά έπιπλα και έπιπλα διαχείρισης χώρου από τις εταιρείες Intermetal και Sico.

Μεγάλη εντύπωση έκανε η παρουσία του chef Χρήστου Αθανασιάδη όπου πρωτοτύπησε με την δημιουργία και διακόσμηση ζωντανών γαστρονομικών προτάσεων πάνω στα σερβίτσια της ΙΩΝΙΑ.

Στόχος της ΙΩΝΙΑ Hotel & Restaurant είναι η προσφορά επώνυμων προϊόντων και άριστης εξυπηρέτησης, στοιχεία που συμβάλλουν στην βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών από τα ξενοδοχεία στους πελάτες τους και γενικότερα στην ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024