Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΤo ERP σύστημα Singular Enterprise της Singular Software στην Ομοσπονδία ΕΑΣ

Τo ERP σύστημα Singular Enterprise της Singular Software στην Ομοσπονδία ΕΑΣ

Τo ERP σύστημα Singular Enterprise της Singular Software, μέλος του ομίλου Delta Singular, επέλεξε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης – Ομοσπονδία ΕΑΣ, για την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη των λειτουργιών […]

Τo ERP σύστημα Singular Enterprise της Singular Software, μέλος του ομίλου Delta Singular, επέλεξε η Ένωση<...> Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης – Ομοσπονδία ΕΑΣ, για την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη των λειτουργιών της.

Το έργο αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και υλοποίηση της εφαρμογής Singular Enterprise Εμπορική Διαχείριση, Οικονομική Διαχείριση, Διαχείριση Παγίων και MIS για 40 χρήστες, το οποίο ανέλαβε ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος (Singular Business Center) της Singular Software Techneco Hellas ABEE. Παράλληλα, η Singular Software ανέπτυξε κάθετες εφαρμογές που καλύπτουν ειδικές ανάγκες του συνεταιρισμού όπως η διαχείριση συγκέντρωσης βάμβακος και η εκκόκκισή του.

Το Singular Enterprise αποτελεί το πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων (ERP) της Singular Software. Απευθύνεται κυρίως σε μεσαίες και μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ΔΕΚΟ, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί κ.λπ.) Περιλαμβάνει, εκτός από την κλασική οικονομική και εμπορική διαχείριση, υποσυστήματα ελέγχου και πληροφόρησης, εφοδιαστικής διαχείρισης αποθηκών, προγραμματισμού και ελέγχου αποθεμάτων, διαχείρισης ασύρματων τερματικών, παρακολούθησης και κοστολόγησης της παραγωγής, third party logistics και διαχείρισης διανομών. Σήμερα, η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη και λειτουργεί σε περισσότερες από 400 επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και δραστηριοτήτων με περισσότερους από 5.000 χρήστες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024