Τελευταία νέα

Το FirstCLASS της Intracom στο Travel Plan

H Intracom στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Galileo Hellas, πραγματοποίησε μία ακόμη επιτυχημένη εγκατάσταση του λογισμικού FirstCLASSTM στον ταξιδιωτικό οργανισμό Τravel Plan. Το Τravel Plan είναι ιδιοκτησία της […]

H Intracom στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Galileo Hellas, πραγματοποίησε μία ακόμη επιτυχημένη εγκατάσταση του λογισμικού FirstCLASSTM στον ταξιδιωτικό οργανισμό <...>Τravel Plan.

Το Τravel Plan είναι ιδιοκτησία της Eurostar, μιας θυγατρικής εταιρίας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με στοιχεία της ICAP (12/2002), ο όμιλος, διακινεί πάνω από 110.000 άτομα και κατέχει το 10% της ελληνικής αγοράς. Διαθέτοντας ένα 120μελές, πολύγλωσσο, ειδικευμένο προσωπικό και ένα πλήρες ηλεκτρονικό δίκτυο, Το Τravel Plan καλύπτει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα.

Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης του λογισμικού FirstCLASSTM στο Travel Plan δίνει την δυνατότητα στον πρωτοπόρο Ταξιδιωτικό Οργανισμό, τόσο για την αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών του, όσο και για τη διανομή των προϊόντων και υπηρεσιών του από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και μέσω του Διαδικτύου.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Travel Plan Θ. Μπίθας,«Το FirstCLASS εναρμονισμένο πλέον με το SAP/R3 θα αποτελέσει τον ισχυρότερο σύμμαχο για την άρτια και ταχεία διανομή των προϊόντων μας στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με τον οργανισμό μας ταξιδιωτικών γραφείων. Ο ασφαλής, εύκολος, σαφής και ταχύτατος δρόμος του FirstCLASS , σε συνδυασμό με το Galileo Hellas, μας βοηθάει στην μελλοντική διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στον ελληνικό τουρισμό. Κυρίως όμως συνδράμει στην ακόμα ταχύτερη ανάπτυξη του Travel Plan μέσω ενός εύρωστου και δυναμικού δικτύου πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα που ήταν και παραμένει στρατηγικής προτεραιότητας επιλογή μας».

Στο πλαίσιο του έργου, εκτός των άλλων, υλοποιήθηκε και η on-line επικοινωνία του FirstCLASS με το σύστημα SAP/R3, το σύστημα διαχείρισης των εταιρικών πόρων του Travel Plan. Ο χαρακτήρας και η πολυπλοκότητα των απαιτήσεων του έργου, αναδεικνύουν για μια ακόμη φορά την ικανότητα της Intracom να αναλαμβάνει σημαντικά έργα πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές, με βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα την εμπειρία, την τεχνογνωσία, το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό, και τα σύγχρονα προϊόντα της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024